Iratkozz fel napi hírlevelünkre, hogy a legértesültebbek közé kerülj Kecskeméten!

Kisfiú kerékpárját vette el a késsel hadonászó jánoshalmi férfi

- Advertisement -

Rablásról érkezett bejelentés 2020. február 10-én kora este a Kiskunhalasi Rendőrkapitányságra – közölte a rendőrség.

A feljelentő – egy 51 éves jánoshalmi asszony – elmondta, hogy rövid időre beszaladt egy boltba, fia pedig az üzlet előtt kerékpárjaikra vigyázott.

A közelben többen várakoztak, köztük egy idősebb férfi.

Amikor a nő kiment a boltból, az ismeretlen odalépett a kisfiúhoz, megfogta a kerékpárját, és egy késsel a kezében azt mondta, hogy elviszi a kétkerekűt.

A rémült gyermek – édesanyja felszólítására – átadta a biciklit, amellyel a rabló elhajtott.

A rabló azonban vérszemet kapott, és még aznap kora este újra akcióba lendült: rátámadt egy 23 éves fiatalra. Lerántotta biciklijéről, és őt is a kezében tartott késsel ijesztgette.

A fiatal férfinek sikerült kiszabadulnia, és félelmében elmenekült a helyszínről. A sértett által hátrahagyott kerékpárt a tettes ezután magával vitte.

(Fotó: Police.hu)

Az áldozatok és a szemtanúk leírása alapján a rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 45 éves jánoshalmi férfit, és tőle a kerékpárt is lefoglalták.

Rablás mellett garázdaság és kifosztás bűntettével is gyanúsítják.

A jelenleg is letartóztatásban lévő jánoshalmi lakos ügyében a vizsgálati osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„A kocsmák ideje szép lassan, de biztosan lejár” – interjú a Szívós borozó tulajdonosával, Tóth Imrével

Eltűnőben van a klasszikus kocsmakultúra, mára szinte csak törzsvendégek járnak Kecskemét egyik legrégebbi kocsmájába, a Szívós borozóba. Tóth Imrével,...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version