fbpx
0.7 C
Kecskemét
2023. február 6., hétfő

FRISS HÍREK

A Facebookon tolja az önkormányzat az elhíresült kecskeméti imázsvideót

A korábbi cikkünkben írottakkal szemben nem tüntették el, hanem csak átköltöztették egy új internetes címre Kecskemét új turisztikai imázsfilmjét. Ráadásul szeptembertől Facebook-hirdetéssel keres a videónak nézőket a kecskeméti Önkormányzat.

Kecskeméti önkormányzati turisztikai hirdetés a Facebookon

Discover Kecskemét!

A hirdetés sajnos maga sem sikerült jobban, mint az imázsvideó.

Először is szerencsétlen módon a kisfilm nem játszható le azonnal a Facebookon, hanem egy további kattintás kell hozzá a Youtube-on.

Pozitívum viszont, hogy város előrelátó módon az idősekre nem számít vendégként a koronavírus-járvány második hulláma által sújtott időszakban: Kecskemét Megyei Jogú Város ugyanis  23 és 63 év közötti életkorú embereket próbál elérni.

A reklám lakóhely szerinti célzása közepes: a nézők elsődleges földrajzi helyeként csupán Magyarország van megadva. A kizárólag magyar nyelvű videó címe valamiért mégis „Gyere Kecskemétre! – Discover Kecskemét!” lett.

Hasonló cikkünk:  Egy friss jelentés szerint az EU legkorruptabb országa: Magyarország

Végül komoly probléma, hogy a hirdetésben alul megjelenő leírás ennyi: „A koronavírus-járvány egyik legnagyobb vesztese…”

Jövő. Menő.

A reklámmal megtolt kisfilm 2020. szeptember 12-én már 50 000 megtekintés körül jár.

Hasonló cikkünk:  40 ezer forintra bírságolta meg a KTV-t a Médiatanács

A Molnár H. Boglárka szerkesztő főszereplésével a Kecskeméti Televízióban készült, sokak által kifogásolt színvonalú alkotás a város nemrég új megjelenést kapott, kissé kaotikus honlapján is látható.

Az imázsvideóra vonatkozó kérdéseinkre a Kecskeméti Televízió nem válaszolt.

Csődöt mondott Kecskemét új imázsfilmje – levették a YouTube-ról

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...