fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Október 1-jétől változnak a szabadidőközpont jegyárai

- Advertisement -
2020. október 1-jétől, csütörtöktől a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban a sétáló-kocogó jegyek és havi bérletek korosztályok szerinti típusai és árai megváltoznak.

Tájékoztatják a látogatókat, hogy október 1. csütörtöktől a sétáló-kocogó jegy ára 18 év felett 300 Ft/főre, a havi bérlet ára pedig 3.000 Ft/főre módosul.

6-18 év között, és nyugdíjasoknak ugyanezen jegyet 200 Ft-ért, a bérletet 2.000 Ft-ért lehet megvásárolni. A nyugdíjas jegy nyugdíjas igazolvány felmutatásával vehető igénybe.
6 év alatt a belépés ingyenes. 14 éven aluli Vendégek továbbra is kizárólag felnőtt felügyelete mellett látogathatják a szabadidőközpontot.

A sétáló-kocogó jegyekkel nevükkel ellentétben nem csak sétálni, vagy kocogni lehet a szabadidőközpontban, hanem használhatók a közelmúltban átadott jelentős fejlesztések: a sportpályák (strandfoci-, strandröplabda-, strandkézilabda és kosárlabda pályák), a kültéri fitness park, a street workout pálya és a játszótér is.

Hasonló cikkünk:  Egymásnak esett Matolcsy és Nagy, a forint közben öthavi mélyponton

Forrás: Hírös Sport

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...