fbpx
14.3 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Belga lap: azóta lemondott magyar EP-képviselő is ott volt egy múlt pénteki brüsszeli orgián

- Advertisement -

A brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszelben. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.

Az orgián huszonöten vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

Telex arról írt a HLN belga lap alapján, hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselőről van szó. A képviselő beszámolók szerint az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. A férfi – akit az első tudósításokban nem neveztek meg – ekkor állítólag a mentelmi jogára hivatkozott.

A HLN később frissítette a cikkét, leírva, hogy Szájer Józsefről van szó. Később viszont törölte a fideszes politikus nevét, bár a cikk alapján továbbra is azonosítható, mivel megemlítik, hogy 1994 és 2002 között a párt parlamenti frakcióvezetője volt.

HLN.be

A lap emlékeztet arra is, hogy a Fidesz nyíltan ellenzi az LMBT-emberek jogait.

Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról. Így indokolt:

„Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.”

A 444 megkereste Jaume Duch Guillot-t, az EP szóvivőjét, aki annyit közölt, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent.

Hasonló cikkünk:  A magyarok többsége szerint előnyös az EU-tagság

Delphine Colard, az Európai Parlament helyettes szóvivője lapunk megkeresésére annyit közölt: nem tudják megerősíteni az európai parlamenti képviselőről szóló, nemrég napvilágot látott állításokat és információkat.

Szájer József és a fideszes brüsszeli delegáció tagjainak többsége elérhetetlenné vált kedd délutánra. Az egyik képviselő, aki végül felvette a telefont, azt mondta a 24.hu-nak, mindenki pontos tájékoztatásra vár, mert eddig csak a sajtóból értesültek a rendőrségi ügyről. Ezért sem nekünk, sem a számtalan más érdeklődésre sem tudnak válaszolni. A képviselő ugyanakkor azt állította, Szájer hétvégi lemondása nem volt váratlan döntés a frakció számára, a képviselő régóta fontolgatta a távozást.

Alföldi a Borkai-orgiáról: Ha nincs az a videó, akkor is hasonló eredmény születik

Lemond Borkai Zsolt

Súlyos kérdéseket vet fel a pedofil nagykövet ügye

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...