Belga lap: azóta lemondott magyar EP-képviselő is ott volt egy múlt pénteki brüsszeli orgián

0
A partira a rendőrség közelében került sor. © Marc Baert (HLN.be)

A brüsszeli rendőrség egy szexpartira csapott le péntek éjszaka Brüsszelben. A Brussels Times szerint drogokat is találtak a helyszínen.

Az orgián huszonöten vettek részt, főleg férfiak, köztük több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is. A szexparti résztvevőit a kijárási korlátozások megszegése miatt bírságolták meg.

Telex arról írt a HLN belga lap alapján, hogy egy azóta lemondott magyar EP-képviselőről van szó. A képviselő beszámolók szerint az ereszcsatornán próbált elmenekülni, de a rendőrök elkapták. A férfi – akit az első tudósításokban nem neveztek meg – ekkor állítólag a mentelmi jogára hivatkozott.

A HLN később frissítette a cikkét, leírva, hogy Szájer Józsefről van szó. Később viszont törölte a fideszes politikus nevét, bár a cikk alapján továbbra is azonosítható, mivel megemlítik, hogy 1994 és 2002 között a párt parlamenti frakcióvezetője volt.

Hasonló cikkünk  Szájer József volt az orgiázó EP-képviselő
HLN.be

A lap emlékeztet arra is, hogy a Fidesz nyíltan ellenzi az LMBT-emberek jogait.

Szájer József, az EP Fidesz-frakciójának vezetője két nappal ezelőtt, vasárnap mondott le mandátumáról. Így indokolt:

“Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával. A mostani vitában egyetértek a magyar kormány álláspontjával, azt támogatom.”

A 444 megkereste Jaume Duch Guillot-t, az EP szóvivőjét, aki annyit közölt, hogy a rendőrség egyelőre nem tájékoztatta a parlamentet az incidensről, így ők is csak annyit tudnak, amennyi a sajtóban megjelent.

Delphine Colard, az Európai Parlament helyettes szóvivője lapunk megkeresésére annyit közölt: nem tudják megerősíteni az európai parlamenti képviselőről szóló, nemrég napvilágot látott állításokat és információkat.

Hasonló cikkünk  Szájer József volt az orgiázó EP-képviselő

Szájer József és a fideszes brüsszeli delegáció tagjainak többsége elérhetetlenné vált kedd délutánra. Az egyik képviselő, aki végül felvette a telefont, azt mondta a 24.hu-nak, mindenki pontos tájékoztatásra vár, mert eddig csak a sajtóból értesültek a rendőrségi ügyről. Ezért sem nekünk, sem a számtalan más érdeklődésre sem tudnak válaszolni. A képviselő ugyanakkor azt állította, Szájer hétvégi lemondása nem volt váratlan döntés a frakció számára, a képviselő régóta fontolgatta a távozást.

Alföldi a Borkai-orgiáról: Ha nincs az a videó, akkor is hasonló eredmény születik

Lemond Borkai Zsolt

Súlyos kérdéseket vet fel a pedofil nagykövet ügye

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here