fbpx

FRISS HÍREK

Egyre több a tragikus kimenetelű baleset a 445-ösön

- Advertisement -

December közepén ketten vesztették életüket, és a tegnapi napon is halálos baleset történt a 445-ösön.

Aki sűrűn használja az északi elkerülő útszakaszt arra lehet figyelmes, hogy brutálisan megnövekedett a forgalom, és ennek következményeként a balesetek száma is megugrott. Olvasóink közül is írták, és a szerkesztőségből is tapasztaltuk, hogy több ponton is nehézkes a felhajtás az elkerülőre. Akár több perc várakozás is lehet a Metro Áruháznál, vagy a Hunyadivárosnál, holott korábban ez nem így volt.

Sejtésünk szerint a 44-esen folyó munkálatok, valamint a Tesco utáni szakasszal való meghosszabbodás is egyre többeket – és sok kamionost is – sarkall arra, hogy használja az elkerülőt. A megnövekedett forgalom viszont egyre több balesetet is szül, ezért óvatosan vezessenek, ha arra szeretnének haladni.

Nézzük az utóbbi hónapok nagyobb baleseteit a 445-ösön:

Hasonló cikkünk:  Megszületett a megállapodás, ötmilliárd euróból épülhet a „mini-Dubaj”

2021.01.15.

Egy kamionos és egy autós ütközött össze a 445-ös úton Kecskemétnél. A balesetben a kocsi sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen meghalt.

2021.01.08.

Keresztbe állt az úton egy utánfutós autó, péntek este Kecskeméten a 445-ös elkerülő úton, a Vacsi köz lehajtónál. Anyagi kár keletkezett.

2020.12.16.

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy kamion délelőtt a 445-ös főúton Kecskemétnél, a Metro Áruház közelében. A balesetben érintett Opel Astra sofőrje a 441-es út felől akart balra felkanyarodni a 445-ös útra, de nem adta meg az elsőbbséget a védett úton közlekedő kamionnak. A személyautóban egy házaspár utazott, egy 61 éves nő és egy 64 éves férfi. Mindketten életüket vesztették.

2020.11.13.

Összeütközött két személyautó a 445-ös út és a 441-es út csomópontjában, Kecskemét térségében. Nem volt személyi sérülés.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...