fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 2., szombat

FRISS HÍREK

Elbocsátások a Nagykőrösi Polgármesteri Hivatalban

- Advertisement -

Czira Szabolcs polgármester a veszélyhelyzet adta jogkörével élve egyszemélyben elfogadta dr. Nagy Lajos jegyző előterjesztését, amelyben a Nagykőrösi Polgármesteri Hivatal szervezeti és működési szabályzatának módosítása keretében hat munkakör  megszüntetésével a dolgozói létszám csökkentésére tett javaslatot.

Az előterjesztés szerint a polgármesteri hivatalban a személyi, működési és tárgyi feltételek biztosítottak. A gazdálkodás racionalizálása miatt a 2020-as év második félévében a következő döntések és azok előkészítése/végrehajtása történt meg: testületi anyagok elektronikus továbbításának alkalmazása, elektronikus beléptető rendszer kiépítése, takarítás átszervezése. Mindezek, továbbá a pénzügyi iroda létszámának ellenőrzése (kiegészülve azzal, hogy ez év január 1-jétől a gépjárműadóval kapcsolatos hatósági feladatokat a NAV látja el) alapján 4 fő munka törvénykönyve és 2 fő közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény hatálya alá tartozó munkakör megszüntetésére tett javaslatot 2021. február 15-ei hatállyal. Így a hivatal engedélyezett álláshelyeinek száma 58 főre csökkent.

„Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy az érintettek részére más munkakörben, illetve intézménynél biztosított a további munkavégzés lehetősége” – emelte ki dr. Nagy Lajos jegyző.

könyvelő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...