Elkábítottak, majd kifosztottak egy fiatalt a Noszlopy buszpályaudvaron

0
police.hu

Elkábítottak, és kifosztottak egy gyereket a kecskeméti buszpályaudvaron. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy férfi február 24-én délután odament a Noszlopy Gáspár park egyik buszmegállójában lévő fiatalkorúhoz, majd megkínálta egy kábító hatású anyagot tartalmazó cigarettával a fiút, aki a dohány elszívása után elkábult.

A felnőtt férfi kihasználta a gyerek bódult állapotot, és elvette tőle a mobilját, a  fejhallgatóját, mobiltelefonját és a powerbank-ját, majd magára hagyta a gyereket és ismeretlen helyre ment.

A kecskeméti rendőrök a kamerafelvételek alapján és a helyi városrendészet munkatársától kapott információk segítségével beazonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit, akiről kiderült, hogy Cegléden lakik. A kecskeméti rendőrök a ceglédi egyenruhások segítségét kérték, akik elfogták a férfit.

Hasonló cikkünk  Három nyomozás is folyik erőszakos bűncselekmények miatt a kalocsai gyermekotthonban

A nyomozók még az ellopott telefont és fülhallgatót is megtalálták, és azokat visszaadták a fiatalnak. A kifosztással gyanúsított 27 éves ceglédi férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.