fbpx
2.6 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Jobb, mint egy pitbull: Kecske

- Advertisement -
„Valaki b.sszon valamit a jószágjával a buszig üldözött!” – posztolta egy hetényegyházi lakos, aki szembe találta magát egy szabadon kószáló kecskével tegnap. A Kecskeméti Fiatalok Társasága (Kaefte) szerint ez „A nap legviccesebb bejegyzése! THIS IS KECSKEMÉT!

Üdvözöljük hehehehetényben!

Nem kellett sokat várni, hogy a posztból önálló történetmesélés kerekedjen ki. Vajon mit keresett a vérkecske? – keresik többen is kérdésre a választ.
Valaki szerint csak egy kis szabad szellőre vágyott. A Kaefte szerint „Szellőre vagy szellőre??” – vetették fel a fiatalok. Ötletként felmerült az is, hogy esetleg alapozhatnának rá egy vállalkozást – „minden kecskeméti sarokra kecskét!”. Így „a repTÉREN is elférne egy. a 4A megállóban.”, de a Kálvin és a Malom előtti tereken is, „Vagy minden méteren legyen egy. Kecskeméter…”.
Egy folytatásos teleregény is talán készül Józsi történetéből – így nevezték el a kecskét József névnapján – amiben arra kíváncsiak, hogy a nevén túl mi lett a kecske sorsa, merre jár, örökbe fogadják-e vagy Hetényben főz-e valaki gyanús pörköltet?
Az elköszött kecskét végül lakossági hívásra az ebrendészet szakemberei befogták.

 

Hasonló cikkünk:  Karikó Katalint ünnepség keretében fogadták Szegeden

 

 
 
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...