fbpx
14.2 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Szerelmi bánatában kocsikázott, és döntött ki oszlopot a Piaristák terén

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai azonosították azt az autóst, aki 2021. március 12-én este kidöntötte a kiskörúton az út és a járda közötti korlátot.

Bár hivatalos feljelentés vagy állampolgári bejelentés nem érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányságra, de a megyeszékhelyi rendőrség egy közösségi portálon terjedő felvétel alapján hivatalból indított eljárást ismeretlen tettes ellen, aki egy autóval kidöntött egy korlátot a Piaristák terén. A Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai a környék térfigyelő kameráinak a felvételeit lefoglalták és elemezték, így kiderült, hogy a rongálást vélhetően egy jobbkormányos autóval követték el.

A járművet és sofőrjét az egyenruhások 2021. március 18-án azonosították és megtalálták. A 42 éves kecskeméti férfi a meghallgatásakor beismerte tettét a rendőröknek. Elmondta, hogy szerelmi bánatában kocsikázott a városban, melynek során a kiskörúton nem megfelelően választotta meg járműve sebességét, ezért a Jókai utca és a Piaristák tere kereszteződésében lesodródott az útról. Az autós nekiment az utat és a járdát elválasztó fém korlátnak, és miután azt kidöntötte, megállás nélkül továbbhajtott. A felelőtlen manőver következtében a kocsi minden oldala megrongálódott.

Hasonló cikkünk:  10. alkalommal kerül megrendezésre Kecskeméten a Magvas Nap
Hasonló cikkünk:  Egyre inkább az agglomeráció megfizethető Kecskeméten is

A Kecskeméti Rendőrkapitányság a férfivel szemben eljárást indított, és vizsgálják az eset körülményeit.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...