fbpx
12.1 C
Kecskemét
2024. február 23., péntek

FRISS HÍREK

A Liverpoolhoz igazolt a KTE Akadémia 14 éves magyar tehetsége

- Advertisement -

A pályafutását Szegeden kezdő, U15-ös válogatott tehetség ebben a szezonban az U15-ös NB I-ben hét mérkőzésen négy gólt szerzett kecskeméti színekben.

Íme, a Kecskemét közleménye:

A 14 esztendős Farkas Csaba Patrik 2019 nyarán lett akadémiánk játékosa, ahol folyamatosan lépdelt előre, első szezonjában az U14-es bajnokságban nyolcadik helyen zárt csapatával az élvonalban, emellett bekerült a korosztályos magyar válogatottba. Az idei esztendőben az U15-ös együttesben 7 mérkőzésen 4 gólt szerzett, majd Angliában adódott hatalmas lehetőség számára, ahol a napokban a Liverpool FC hivatalosan le is igazolta.

Klubunk számára legalább akkora büszkeség ez, mint Patriknak és családjának, korábbi játékosunknak nagyon sok sikert kívánunk ahhoz, hogy a nagy múltú és jelenű angol sztárklubban is valóra váltsa céljait és álmait!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...