fbpx
2.1 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Czira döntött a műfüves futballpályáról is

- Advertisement -

Az egykoron, még Palai Lajos idejében tenisz klubházként épült, majd a Kőrisfa SE által is használt, több pert is megélt, önkormányzati tulajdonban lévő Ceglédi úti épület, illetve a hozzátartozó, a volt beton kézilabdapálya helyén létesített műfüves futballpálya hasznosítási pályázatáról döntött egyszemélyben Czira Szabolcs.

Az április 21-én kelt rendkívüli polgármesteri határozat szerint a műfüves futballpálya és a területhez tartozó zöldfelület bérlője a következő 5 évben a nagykőrösi székhelyű Via-Kopp International Kft., amelynek kapcsolattartója Csipő Kristóf, a MozGo Nagykőrös Sportegyesület vezetője. A havi bérleti díj 10 ezer forint + áfa.

A 184+118,2 m2 (földszint+tetőtér beépítés) hasznos alapterületű klubház és a megközelítését szolgáló zöldfelület, járda bérleti joga Szépe Tibor nagykőrösi egyéni vállalkozóé lett, aki mindezért 100 ezer forint + áfa bérleti díjat fog fizetni havonta, 5 éven keresztül.

könyvelő

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...