fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. október 27., szerda

FRISS HÍREK

Egy véleménycikk margójára…

Az utóbbi időben jó néhány alkalommal szőtte be nevemet és bizonyos politikai tevékenységemet a helyi Önkormányzati Hírek alkalmazottja különféle célzásokkal, és burkolt, vagy kendőzetlen, nevezzük így ilyen-olyan kritizálással.

Tekintettel arra, hogy álláspontunk, véleményünk helyben nem jelenhet meg másutt, mint a Heti Hírek újságban, vagy a Facebook oldalakon, így az ÖH cikkre válasz helyett itt írom le a föntebb emlegetett ÖH megnyilvánulásokra gondolataimat, összegzésemet.

Az, hogy a helyi közösségi tevékenységem során nyíltan vállaltam és vállalom a baloldali értékek képviseletét, ezért olyan politikai és társadalmi szervezeteknek vagyok tagja, amelyekben ez alaptézis, mint a Demokratikus Koalíció, vagy a Jobb Nagykőrösért civil szervezet.

A Jobb Nagykőrösért egyesület ezért vállalta fel a jogtalanul visszatartott lakossági önerő visszafizetését, mert ha az a 2500 aláírás nem születik meg, a már eddig kifizetett pénz sem jutott volna el a lakossághoz. Ha a választáson helyben az ellenzék kapott volna felhatalmazást, már régen ki lett volna fizetve a fennmaradó összeg.

Hasonló cikkünk:  Czira Szabolcs az MSZMP-tagságáról: „K*rva nagy haszonnal szálltam ki”
Hasonló cikkünk:  Megmérgezték a nagykőrösi Csónakázó tó kacsáit?

Nyilván – annak, aki 150000-ig el tud számolni – számszakilag nem nehéz összekapcsolni a Jobb Nagykőrösért önkormányzati választási ígéretét Dobrev Klára előválasztási miniszterelnök-jelölt ígéretével kapcsolatban, amit egyébként ő az egyszeri nyugdíjkiegészítésre tett. E két vállalás összekapcsolása személyemen, mint tengelyen keresztül az ÖH részéről több mint megtiszteltetés, és remélem részünk lehet benne hamarosan, hogy a megszavazott bizalom eredményeként mindkét ígéretet teljesíteni tudjuk!

Kökény Gábor
képviselőjelölt
Demokratikus Koalíció
Pest megye 12 választókerület

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...