fbpx

FRISS HÍREK

Gyorsan telik a táborok tábora Kecskeméten

- Advertisement -

Minden nyáron több mint 1000 gyereket fogad az ország minden tájáról a táborok tábora Magyarországon. A kecskeméti 7–17 évesek sem sem maradhatnak ki az egyik legnagyobb nyári gyerekfesztiválból.

Az általános és középiskolás korosztálynak szóló bentlakásos PEOPLE TEAM tábort a helyben lakók napközis (bajárós) jellegel is igénybe vehetik. Nagy előnye, hogy reggel 7:00-től este 22:00 óráig biztosít felügyeletet és nem utolsósorban fantasztikus programokat.

A teljes ellátás a bejárósok számára is biztosított. A három egyhetes turnus alatt a szabadidős programok (strand, sportok, vetélkedők, bemutatók) mellett az alkotómunkáé a főszerep. A táborozók naponta 210 percben foglalkoznak a jelentkezési lapon megjelölt témával. Választható témák többek között: tánctábor, sporttábor, akrobatikatábor, fotózás és művészetek, főzőtábor, média- és filmes tábor, élő irodalom és kreatív írás, színészet, angoltábor, informatika és programozás, régészet és kalandtábor.

Hasonló cikkünk:  Figyelmeztető sztrájk lesz szerdán a kecskeméti Mercedes-gyárban, elakadt a bértárgyalás

A legnépszerűbb szekciókban általában július elejére elfogynak az üres helyek. A helyszín a kecskeméti Neumann Egyetem Homokbányai Kollégiuma, ahol minden lehetőség adott egy nagyszerű vakációhoz.

Hogy a kecskeméti gyerekeknek is legyen egy igazán jó nyaruk!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...