fbpx
9.4 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Gyorsan telik a táborok tábora Kecskeméten

- Advertisement -

Minden nyáron több mint 1000 gyereket fogad az ország minden tájáról a táborok tábora Magyarországon. A kecskeméti 7–17 évesek sem sem maradhatnak ki az egyik legnagyobb nyári gyerekfesztiválból.

Az általános és középiskolás korosztálynak szóló bentlakásos PEOPLE TEAM tábort a helyben lakók napközis (bajárós) jellegel is igénybe vehetik. Nagy előnye, hogy reggel 7:00-től este 22:00 óráig biztosít felügyeletet és nem utolsósorban fantasztikus programokat.

A teljes ellátás a bejárósok számára is biztosított. A három egyhetes turnus alatt a szabadidős programok (strand, sportok, vetélkedők, bemutatók) mellett az alkotómunkáé a főszerep. A táborozók naponta 210 percben foglalkoznak a jelentkezési lapon megjelölt témával. Választható témák többek között: tánctábor, sporttábor, akrobatikatábor, fotózás és művészetek, főzőtábor, média- és filmes tábor, élő irodalom és kreatív írás, színészet, angoltábor, informatika és programozás, régészet és kalandtábor.

Hasonló cikkünk:  Helyreállíthatók Kecskemét természeti értékei az EU-s döntés után?

A legnépszerűbb szekciókban általában július elejére elfogynak az üres helyek. A helyszín a kecskeméti Neumann Egyetem Homokbányai Kollégiuma, ahol minden lehetőség adott egy nagyszerű vakációhoz.

Hogy a kecskeméti gyerekeknek is legyen egy igazán jó nyaruk!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...