fbpx
17.3 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Nagy szám: a Toldi iskolában forgatott az RTL Klub

- Advertisement -

Az RTL Klub Nagy szám című műsorának múlt heti adásában a milliomos vállalkozó, a Szentkirályi Zrt. alapító-tulajdonosa, Balogh Levente életútjának eddig kevésbé tudott epizódjait ismerhette meg a néző.

Balogh Levente 1987-ben végzett a Toldi iskolában, így a stáb Nagykőrösre is ellátogatott. Az iskolában a vállalkozó egykori tanára, dr. Kanyó Teréz idézte fel az emlékeket, belenézve volt diákjának harmadik osztályos naplójába is. Balogh Levente elmesélte, hogy annak idején szinte mindenben részt vett, egyedül az iskolai énekkarból maradt ki. Ezért hívatlanul beállt az énekesek közé, ám a jóhallású karvezető egyből kiszúrta, így az énekkari pályafutása csak egynaposra sikerült.

Hogy milyen tudást szerzett Balogh Levente Nagykőrösön, azt ő maga árulta el, amikor már egy másik helyszínen a gyár üzemcsarnokára mutatva ezt mondta: amit a Toldiban tanultam, abból ezt hoztam létre, a Szentkirályt.

tudósítónktól

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...