fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Nagy szám: a Toldi iskolában forgatott az RTL Klub

- Advertisement -

Az RTL Klub Nagy szám című műsorának múlt heti adásában a milliomos vállalkozó, a Szentkirályi Zrt. alapító-tulajdonosa, Balogh Levente életútjának eddig kevésbé tudott epizódjait ismerhette meg a néző.

Balogh Levente 1987-ben végzett a Toldi iskolában, így a stáb Nagykőrösre is ellátogatott. Az iskolában a vállalkozó egykori tanára, dr. Kanyó Teréz idézte fel az emlékeket, belenézve volt diákjának harmadik osztályos naplójába is. Balogh Levente elmesélte, hogy annak idején szinte mindenben részt vett, egyedül az iskolai énekkarból maradt ki. Ezért hívatlanul beállt az énekesek közé, ám a jóhallású karvezető egyből kiszúrta, így az énekkari pályafutása csak egynaposra sikerült.

Hogy milyen tudást szerzett Balogh Levente Nagykőrösön, azt ő maga árulta el, amikor már egy másik helyszínen a gyár üzemcsarnokára mutatva ezt mondta: amit a Toldiban tanultam, abból ezt hoztam létre, a Szentkirályt.

tudósítónktól

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...