fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. szeptember 21., kedd

FRISS HÍREK

Nem volt hajlandó maszkot húzni, és megverte a bolt tulajdonosát

Kiskunhalason torkollott garázdaságba és testi sértésbe egy maszkviselés miatt kialakult konfliktus.

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy helyi üzletben a kötelező maszkviselés miatt összetűzésbe került az eladónővel és az üzlet tulajdonosával.

Hasonló cikkünk:  Állatvédők és vegán aktivisták tiltakoztak a félegyházi húsüzemnél

A vádirat szerint a férfi tavaly augusztus 19-én maszk nélkül ment be a kiskunhalasi boltba. Az eladónő megkérte, hogy vegye fel a maszkot, különben nem fogja kiszolgálni. A férfi azonban hajthatatlan maradt, az eladónővel szóváltásba keveredett, szitkozódott, közben többször leköpte, majd dühösen lelépett.

Az eladónő ezután értesítette a történtekről a bolt tulajdonosát, aki a szomszédos üzletben volt, azonnal a vádlott után ment és még a közelben utolérte. Időközben a rendőrséget is értesítették, a férfit pedig megkísérelte a járőrök érkezéséig visszatartani, de nem járt sikerrel: a balhézó vevő legalább háromszor, ököllel fejen ütötte, majd elfutott a helyszínről.

Hasonló cikkünk:  Így parkolunk mi - parkolási körkép Szabadszállásról

A bolt tulajdonosa 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A szabadlábon védekező férfit a járási ügyészség garázdaságon kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja. Az ügyész közérdekű munka kiszabását indítványozta a férfival szemben, akinek a bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...