fbpx
20.9 C
Kecskemét
2024. július 27., szombat

FRISS HÍREK

Teljesen leégett egy kiskőrösi üzemcsarnok

- Advertisement -

Kigyulladt és teljes terjedelmében kiégett egy körülbelül kétezer négyzetméteres üzemcsarnok a Bács-Kiskun megyei Kiskőrösön vasárnapra virradó éjszaka, a tűz továbbterjedését csaknem ötven tűzoltó akadályozta meg – írja az MTI.

Az Izsáki úton található csarnokot italpalackozásra és palackgyártásra használták. A Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint beomlott az épület teteje, a lángok pedig átterjedtek a szomszédos csarnokokra is.

A helyszínre a kiskőrösi, a kiskunhalasi, a kalocsai, a solti, a kiskunmajsai és a kecskeméti hivatásos, illetve a helyi önkéntes tűzoltókat riasztották. Az egységek tizenhárom vízsugárral dolgoztak a lángok oltásán.

A Katasztrófavédelem Facebook-bejegyzése szerint a tüzet hajnalra sikerült eloltani. Az izzás, parázslás megszüntetésén vasárnap kora reggel még dolgoztak a tűzoltók.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Csoportosan küldtek el dolgozókat a kecskeméti Mercedes-gyárból

Olvasónktól értesültünk arról, hogy a kecskeméti Mercedes-Benz gyárban hirtelen, az előzetes kommunikációval ellentétesen közölték több kölcsönzött munkavállalói csoporttal, hogy...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...