fbpx
24.5 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Utolsó hónapjához ér az EB felkészülés

Tavaly a vírus miatt nem került megrendezésre a Shinkyokushin Karate Európa-Bajnokság, így még nagyobb izgalommal várják a versenyzők a megmérettetést.

Georgia ad majd otthont Európa legnagyobb versenyének, ahol az EB címek eldöntése mellett a 2022-es lengyelországi súlycsoportos Világbajnokság kvótáiért is megy a kvalifikáció.

Női +65 kg-os kategóriában a Harcosok Klubja kiválósága, Tóth Csenge is tatamira fog lépni. A népes mezőnyben nem lehet senkit sem nagyon kiemelni, hisz bárki esélyes lehet a bajnoki cím elnyerésére. A nehézsúlyban jelenleg 2 litván, 2 lengyel, 2 ukrán, 2 norvég, 1 spanyol, 1 horvát és 2 magyar versenyző, köztük Csenge száll majd harcba.

A következő hétvégén a magyar válogatott közös edzésen vesz részt, ahol egységes egésszé fog összeállni a csapat: Megkapják a versenyzők az utolsó hónap feladatait és közösen gyakorolnak, küzdenek. Valamint bemutatkozik majd az új, közös válogatott edzői team is.

A cél közös és adott: Magyarország eredményesen szerepeljen a nemzetek között és minél több kvótát szerezzünk a VB-re!

Mert együtt erősebbek vagyunk!

Hajrá magyarok, hajrá Harcosok , hajrá Csenge!

tudósítónktól

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...