fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Utolsó hónapjához ér az EB felkészülés

- Advertisement -

Tavaly a vírus miatt nem került megrendezésre a Shinkyokushin Karate Európa-Bajnokság, így még nagyobb izgalommal várják a versenyzők a megmérettetést.

Georgia ad majd otthont Európa legnagyobb versenyének, ahol az EB címek eldöntése mellett a 2022-es lengyelországi súlycsoportos Világbajnokság kvótáiért is megy a kvalifikáció.

Női +65 kg-os kategóriában a Harcosok Klubja kiválósága, Tóth Csenge is tatamira fog lépni. A népes mezőnyben nem lehet senkit sem nagyon kiemelni, hisz bárki esélyes lehet a bajnoki cím elnyerésére. A nehézsúlyban jelenleg 2 litván, 2 lengyel, 2 ukrán, 2 norvég, 1 spanyol, 1 horvát és 2 magyar versenyző, köztük Csenge száll majd harcba.

A következő hétvégén a magyar válogatott közös edzésen vesz részt, ahol egységes egésszé fog összeállni a csapat: Megkapják a versenyzők az utolsó hónap feladatait és közösen gyakorolnak, küzdenek. Valamint bemutatkozik majd az új, közös válogatott edzői team is.

A cél közös és adott: Magyarország eredményesen szerepeljen a nemzetek között és minél több kvótát szerezzünk a VB-re!

Mert együtt erősebbek vagyunk!

Hajrá magyarok, hajrá Harcosok , hajrá Csenge!

tudósítónktól

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...