fbpx
13.4 C
Kecskemét
2023. június 1., csütörtök

FRISS HÍREK

Vízórát és ablakot lopott, a rendőrök elfogták

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság elfogott egy 18 éves fiatalt, aki előbb bűntársával egy férfi kertjébe behatolva, majd egy építkezésre besétálva lopott.

Egy kecskeméti férfi feljelentést tett a rendőrségen március 22-én azért, mert aznap hajnalban valaki behatolt a telkére, és ellopta a vízóráját. A rendőrök a helyszíni vizsgálat során megállapították, hogy két tettest kell keresniük. Az elkövetők a kerítés oszlopát megrongálva jutottak be az ingatlan területére, majd a vízóraaknából eltulajdonították a mérőműszert – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás eredményeként az egyenruhások pár nap alatt beazonosították a feltételezett tetteseket. Egyiküket, egy 43 éves helyi lakost otthonából állították elő, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nő beismerő vallomást tett, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. Társával szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki, mivel ő ismeretlen helyen tartózkodott.

Hasonló cikkünk:  Üldözi a KTE a Fradit, a Paks pedig a KTE-t
Hasonló cikkünk:  Virágosztás: a Kecskeméti Városszépítő Egyesület idén is megrendezi a Virágos Balkonok akciót

Végül a nő bűntársát május 18-án este sikerült elfogniuk a rendőröknek. A 18 éves fiatalt ekkorra viszont már nem csak a vízóra ellopása miatt keresték, ugyanis elfogása napjának reggelén besétált egy építkezési területre, ahonnan elvitt egy ablakot. A gyanúsítottat a kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette, majd a letartóztatását indítványozta.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...