fbpx
12.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Vízórát és ablakot lopott, a rendőrök elfogták

- Advertisement -
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság elfogott egy 18 éves fiatalt, aki előbb bűntársával egy férfi kertjébe behatolva, majd egy építkezésre besétálva lopott.

Egy kecskeméti férfi feljelentést tett a rendőrségen március 22-én azért, mert aznap hajnalban valaki behatolt a telkére, és ellopta a vízóráját. A rendőrök a helyszíni vizsgálat során megállapították, hogy két tettest kell keresniük. Az elkövetők a kerítés oszlopát megrongálva jutottak be az ingatlan területére, majd a vízóraaknából eltulajdonították a mérőműszert – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás eredményeként az egyenruhások pár nap alatt beazonosították a feltételezett tetteseket. Egyiküket, egy 43 éves helyi lakost otthonából állították elő, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nő beismerő vallomást tett, ő az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet. Társával szemben elfogatóparancsot bocsátottak ki, mivel ő ismeretlen helyen tartózkodott.

Hasonló cikkünk:  Elhunyt Nagy Zsolt, a KTE futballcsapatának korábbi ikonikus kapusa

Végül a nő bűntársát május 18-án este sikerült elfogniuk a rendőröknek. A 18 éves fiatalt ekkorra viszont már nem csak a vízóra ellopása miatt keresték, ugyanis elfogása napjának reggelén besétált egy építkezési területre, ahonnan elvitt egy ablakot. A gyanúsítottat a kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette, majd a letartóztatását indítványozta.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...