fbpx
9.9 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Baltát lengetett a dudálásra, de most jócskán megbánhatja

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának nyomozói vádemelést javasolnak a baltát lengető férfi és élettársa ellen.

Egy közlekedési vita bántalmazássá fajult 2021. január 13-án délelőtt Kecskeméten. A Kossuth téren egy Citroen Picasso akadályozta a forgalmat úgy, hogy megállt az út közepén. Egy Opelt vezető férfi rádudált a szabálytalankodóra, majd kikerülte, ám a következő kereszteződésben egy közlekedési jelzőlámpa piros jelzése miatt meg kellett állnia.

A Citroen 45 éves vezetője vélhetően felháborodott a neki szóló, figyelmeztető kürtszó miatt, és autóstársa után hajtott. A piros lámpánál kirángatta a meglepett sofőrt a járműből, és ököllel megütötte. A sértett védelmére kelt a vele utazó nő, azonban a másik kocsiból kiugrott a garázda férfi élettársa – egy 46 éves asszony –, aki lökdösődni, kiabálni kezdett vele.

Hasonló cikkünk:  Megnéztük Kecskemét új kávéházát, süteményt is kóstoltunk - videó

Az áldozatok segítségére járókelők siettek, ám a felbőszült elkövető a kocsijából előkapott egy baltát, amellyel többször a jelenlévők irányába suhintott, ezért a szemtanúk rendőri segítséget kértek.

Ugyan a járőrök kiérkezésekor a helybéli férfi és társa már eltávoztak, de rövid idő múlva a közelben igazoltatták őket, és előállították mindkettejüket a rendőrségre.

Hasonló cikkünk:  Kecskeméti mentőcsapat segít Törökországban túlélők után kutatni

B. Anikót a nyomozók garázdaság vétsége, társát B. Bélát pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntett kísérletének elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárás során a nő szabadlábon védekezhetett, azonban társát őrizetbe vették, és ő jelenleg is letartóztatásban van.

A megyeszékhelyi rendőrség vizsgálói az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségre.

police.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...