fbpx

FRISS HÍREK

Czeglédy Csaba kihallgatásával folytatódik a per

- Advertisement -

Mivel tegnap nem ért véget, ma 11 órától folytatódnak a kihallgatások Kecskeméten a Czeglédy Csaba és húsz társa ellen indított perben, amelyben költségvetési csalás bűntette és más bűncselekmények szerepelnek a vádak között.

A tegnapi napon a VI. rendű vádlott tett vallomást és leszögezte, hogy korábbi vallomásait nem tudja tovább fenntartani, majd a korábban tett vallomások körülményeiről beszélt. A tegnap történtekről ebben a cikkünkben írtunk.

A mai napon Budai Gyula fideszes politikus is megjelent Kecskeméten. A bíróság épülete előtt tartott sajtótájékoztatón többek között elmondta, hogy:

„a tegnapi napon olyan események történtek, amelyek azt bizonyítják, hogy Czeglédy Csaba utasításának megfelelően, a vádlott társak egymás után vonják vissza a vallomásukat.”

A politikus ezt azzal magyarázta, hogy az ügy koronatanúja „az ügyészséget és a nyomozóhatásógot vádolta meg azzal, hogy kényszerhatására született meg az a terhelő vallomása, amit Czeglédy Csabára tett.”

Hasonló cikkünk:  A harmadik hatalmi ágban dolgozók együtt kongatják a vészharangot

Budai nyilatkozata teljes egészében itt hallgatható meg.

A mai napon Czeglédy Csabát hallgatják ki, ami akár több tárgyalási napot is igénybe vehet, mert több vádlott is úgy nyilatkozott, hogy csupán Czeglédy Csaba vallomástételét követően kíván beszélni.

A helyszínről tudósítunk. A legfontosabb történéseket közösségi oldalunkon azonnal közöljük.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...