fbpx
-1.5 C
Kecskemét
2022. január 19., szerda

FRISS HÍREK

Folytatódik a #szinhaziangyalvagyok program Kecskeméten

A 2009-ben indított #szinhaziangyalvagyok jótékonysági program folytatódik és kibővül: nem csak gyerekek számára kívánja a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház elérhetővé tenni a színházi élményeket, hanem olyan felnőtteknek is, akiknek szintén nehezen adatna meg a színházba jutás lehetősége.

Várják azoknak a civil szervezeteknek, alapítványoknak, egyesületeknek, közösségeknek a jelentkezését, akik e program keretében szeretnének színházba menni, vagy olyan ajánlásokat, amelyek segítségével hasonló közösségek hétköznapi életét tehetik szebbé.

Küldjék el ajánlásaikat a szinhaziangyalvagyok@kecskemetinemzeti.hu e-mail-címre, vagy üzenetben a színház Facebook-oldalán (facebook/Kecskeméti Nemzeti Színház) keresztül. 

Arról, hogy ki látogathat el minden hónapban a teátrumba, közösen döntik el a közösségi oldalt követőkkel, mivel színházi angyal bárki lehet, aki leadja voksát.

A megajándékozni kívánt szervezetek megtalálhatók lesznek a teátrum Facebook-oldalán, ahol kommentben lehet majd szavazni.

Hasonló cikkünk:  December 1-jétől árusítják a 2022-es parkoló bérleteket Kecskeméten

Mindenki színházi angyallá válhat, aki részt vesz a szavazásban és így megszépíti havonta harminc felnőtt vagy gyerek hétköznapjait.

Hasonló cikkünk:  Megtévesztő posztot osztott meg a fideszes Lévainé képviselő

Aki megosztaná jótékony cselekedetét, használja a #szinhaziangyalvagyok megjelölést, ezzel segítve a program kommunikációját és terjedését.

Javasolja ön, színházi angyalként, ki juthasson hozzá a páratlan élményhez! Tegyük szebb hellyé a világot, így együtt!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...