fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Jobb Nagykőrösért: Büszkék vagyunk a nagy csapatra!

- Advertisement -

Korábbi lapszámunkban már leírtuk, hogy a szeptemberi ellenzéki előválasztáson Pest megye 12-es számú választókerületében a DK Kökény Gábort, míg a Jobbik Zágráb Nándort indítja, akit a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogat. Az elmúlt héten pénteken az MSZP is nyilvánosságra hozta jelöltjét, aki nem más, mint László Ferenc. László Ferenc az előválasztáson a Párbeszéd támogatásával méretteti meg magát.

A Jobb Nagykőrösért Egyesület vezetőségének közleménye:

„Büszkék vagyunk a nagy csapatra! Talán nincs is még egy olyan társadalmi szervezet az országban mint a miénk, hisz a Jobb Nagykőrösért képviselői a lakosság érdekeit szem előtt tartva tudnak a testületben (is) együtt dolgozni annak ellenére, hogy különböző pártok tagjai! Nem véletlen, hogy tehetségükre és rátermettségükre a pártok vezetői is felfigyeltek, ezért indítják őket az előválasztáson. ELMONDHATJUK TEHÁT, HOGY A JOBB NAGYKŐRÖSÉRT EGYESÜLET KÉPVISELŐI JELENTIK DÉL-PEST MEGYE MEGHATÁROZÓ TÁRSADALMI-POLITIKAI EREJÉT!

Sok erőt, kitartást és bölcsességet kívánunk nekik az elkövetkezendő hónapokra, hisz a tét nem kevesebb, mint hogy a szeptemberi előválasztás után mindhárman egyemberként dolgozzanak az új rendszerváltásért!”

K.Zs.B.T.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...