fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Kijött az ellenzék közös programtervezete, várják a választói észrevételeket

- Advertisement -

Elkészült az ellenzéki együttműködés pártjainak – a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd – közös programtervezete, amire most a választók visszajelzéseit várják, és azok alapján fogják véglegesíteni.

A hat párt – a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP, a Párbeszéd – közös közleménye szerint az egyeztetés „hónapok óta tart, és nem is akartuk ezt siettetni: azt akartuk, hogy minden mondata olyan legyen, amelyben mindegyikünk egyetért; amelyben mindannyiunk szempontjai érvényesülnek”.

tervezetekhez bárki hozzászólhat június 30-ig, ezután készül el a végleges dokumentum, a pártok szerint ez lesz „az a közös alap, amelyet minden párt minden jelöltje vállal és képvisel majd az előválasztáson”.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...