fbpx
18 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

Megindult a jelentkezés a PEOPLE TEAM-táborokba Kecskeméten

Sok kecskeméti és Kecskemét környéki gyerek úgy emlegeti az egyetem homokbányai kampuszán megrendezett tábort, hogy a táborok tábora Magyarországon! Idén is ez lesz a város – és az ország – egyik legnépszerűbb gyerekfesztiválja.

Hasonló cikkünk:  Országos tűzgyújtási tilalmat rendeltek el

A PEOPLE TEAM programjaira 7–17 éves korú gyerekek és fiatalok jelentkezhetnek. Az ország egyik legnagyobb és legrégebben működő táboroztató szervezete rengeteg élménnyel várja a csemetéket. Turnusonként 400 gyerek sereglik össze itthonról és külföldről egyaránt. A kecskemétiek választhatják a bejárós formát, ám a rengeteg esti és néha a takarodó utánra szervezett meglepetésesemény (13+ vagy 14+ workshopok és beszélgetések, vendégelőadások a nagyobbaknak) miatt sokan inkább bent alszanak.

Hasonló cikkünk:  A kecskeméti Neumann János Egyetemmel is megállapodást kötött a Mészáros Csoport

Már működik a jelentkezési lap, amelyen a táborozók bejelölhetik, milyen témával vagy témákkal foglalkoznának szívesen a turnus egy hete alatt. Többek között az angol nyelv, a sport, a színészet, a számítástechnika, a programozás, a robotika, a fotózás, a főzés, a tánc és az akrobatika is választható. Több turnus megjelölésekor árengedményt adnak, de testvérkedvezmény is igénybe vehető. Több gyerek beszervezése esetén akár ingyen is elérhető a táborozás.

Hasonló cikkünk:  Megelőzhető a hátfájás – Tippek ülőmunkát végzőknek

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...