fbpx
18 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

Vádat emeltek az apját hasba szúró kecskeméti férfi ellen

Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség azzal a férfival szemben, aki tavaly novemberben egy családi veszekedés után  konyhakéssel szúrta hasba az apját.

A férfi az apjával és az anyjával élt közös háztartásban egy kecskeméti családi házban. A férfi ittas állapotban időnként kötekedett és agresszív volt, és már korábban is előfordult, hogy tettlegességig fajult az apa és a fia közötti vita.

Hasonló cikkünk:  Mennyibe kerül egy kecskeméti ház 2021 második felében?

2017-ben a férfi baltával fenyegette meg ittasan az apját, ami miatt a rendőrséget is kihívták, majd pszichiátrián is kezelték. Tavaly novemberben ismét összevesztek, ami miatt a terhelt távozott otthonról és az éjszakát egy ismerőse házának melléképületében kívánta tölteni.

Hasonló cikkünk:  Programajánló: Piknik és civilek a Parkban - Guba park-Vacsiköz

Éjjel 11 óra körül azonban a férfi váratlanul hazatért, de szülei nem akarták a kapun beengedni. A gyerekük ettől haragra gerjedt, s a kiskaput berúgva bement az udvarra. Itt az apjával ismét vitatkozni kezdett és eközben egy nála lévő konyhakéssel egyszer hasba szúrta az apját, majd elment.

A családfő a szúrás miatt a mellüregbe hatoló, közvetetten életveszélyes sérülést szenvedett, ami nyolc napon túl gyógyult. A rendőrök az elkövetőt november 10-én őrizetbe vették, majd a bíróság letartóztatta. Az ügyészség letöltendő börtönt kért az elkövetőre.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...