fbpx

FRISS HÍREK

A Kecskeméti Városrendészet folytatja az illegális hajléktalan lakóhelyek felszámolását

- Advertisement -

A nyári időszakban megfigyelhető, hogy a fedél nélküli személyek nem keresik fel a hajléktalanszállókat, hanem városunk parkjaiban, erdőiben és eldugottabb területein alakítják ki lakóhelyüket. Sajnálatos módon, ezeken a helyszíneken napról napra gyűlik a hajléktalan személyek által felhalmozott hulladék, amely sem városképi, sem köztisztasági, sem közegészségügyi szempontból nem kívánatos – áll a városi cég közleményében.

Az elmúlt időszakban a Kecskeméti Városrendészet több illegálisan létesített lakóhelyet számolt fel városunkban a Városüzemeltetési Nonprofit Kft. segítségével. 

Tekintettel arra, hogy a Városrendészet egyik kiemelt célja városunk közterületi rendjének megtartása, így Dr. Német Zsolt intézményvezető arra kéri a Tisztelt Lakosságot, hogy segítsék a Városrendészet munkáját azzal, hogy a lakókörnyezetükben észlelt efféle illegális „lakóhelyekről” értesítik a felügyeletet a 20/621-5599-es számon, vagy a varosrendeszet@kecskemet.hu e-mail címen.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...