fbpx
17.1 C
Kecskemét
2023. szeptember 22., péntek

FRISS HÍREK

Aktív nyaralás az egész családnak

Végre kikerülünk a négy fal közül, de mit kezdjünk ezzel a nagy szabadsággal?

Rövid idő áll rendelkezésünkre, ha csak most kezdjük el megtervezni a nyári programot, de nem kell kétségbe esni, nincs lehetetlen feladat! Legtöbben – a rövid szervezési idő miatt is – inkább a belföldi utakat részesítik előnyben, és bár most a napokig tartó semmittevés roppantul csábító, vannak olyan családok is, akik ennél aktívabb pihenésre vágynak. Ha ez így van, de a helyszín és az a bizonyos aktív program sem akar megjelenni a lelki szemeink előtt, az alábbiakban segítünk, hogy könnyebb legyen a tervezés.

Két keréken az egész család

A gyerekeknek szórakoztató programot kitalálni nem könnyű feladat, de ha már elég nagyok, és még szeretnek is biciklizni, akkor nyerő helyzetben vagyunk. Itthon ugyanis bőséggel akadnak olyan bicikliutak, amiket a kisebbek is kényelmesen letekernek, ha pedig vizes környéken tesszük mindezt, még strandolni is meg lehet állni. Akár a Balaton, Kis-Balaton vagy a Tisza-tó környékét választjuk, az utak napokra lebontva gyönyörű látnivalókkal, izgalmas lehetőségekben bővelkedő nyaralási lehetőséget kínálnak. Városnézés, vízi élménypark, kirándulás, bőségesen akadnak alternatív programok.

Hasonló cikkünk:  Hogyan érdemes felkészülni az otthonápolásra?

Víz nélkül nem az igazi

Hasonló cikkünk:  Tartós fogpótlások alacsony komplikációs aránnyal

Ahogy az előbbiekből is látszódik, mi is annak hívei vagyunk annak, hogy a nyaralás lehetőleg vízparton történjen. Ez sem jelenti azt feltétlenül, hogy semmi másból nem áll majd a strandolás, csak a balról jobbra, illetve a jobbról balra fordulásból a parton hasalás közben. Kisebb kirándulások, városnézés becsempészhető az üdülésbe, ráadásul szerencsére rengeteg lehetőségünk van családosan is a vízi sportok űzésére. A kezdőknek egyetlen labda is elég, amivel a fürdőzést labdakergető játékká lehet fokozni, de akár a vízibiciklizés is jó megoldás lehet a tétlenség ellen. Sportosabbaknak az evezős lehetőségek nyújthatnak jó alternatívát a parton szundikálás helyett, ezek közül is napjaink egyik legnépszerűbb változata, a SUP deszkázás, amihez az inSPORTline segítségével rögtön fel is szerelkezhetünk. Nem kell persze túlbonyolítani sem, a lényeg, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát, és végre sikerüljön kicsit kikapcsolódni.

(X)

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...