fbpx
5.7 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

Egy jánoshalmi tanyán több férfit is rabszolgaként dolgoztattak – videóval

A férfi egy fűtés nélküli abraktárolóban húzta meg magát, és előfordult az is, hogy az állatoknak szánt takarmányból evett, olvasható a Police.hu-n.

Megdöbbentő felvételeket közölt csütörtökön a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság egy olyan jánoshalmi tanyáról, ahol a gyanú szerint több férfit is rabszolgaként tartott szállásadójuk. A rendőrök úgy találtak rá a lepusztult gazdaságra, hogy egy büntetőügyben tanúként hallgatták ki a tanya állatgondozóját, a 69 éves férfi pedig elmesélte, milyen körülmények között tartják fogva.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tegnap a kora reggeli órákban csaptak le arra a jánoshalmi férfire, aki a gyanú szerint éveken keresztül sanyargatta az állatgondozóját.

A nyomozók időközben kiderítették, hogy a tanyatulajdonosnak nem csupán egy áldozata volt. További két, nehéz helyzetben lévő férfi is hasonlóképpen járt. Mindkettejüknek munkát, ellátást, fizetséget igért, ám a verésen és az emberhez nem méltó körülményeken kívül semmit nem kaptak. Egyikőjüket – egy 36 éves juhászt –a gyanúsított megfenyegette azzal, ha vallomást tesz ellene, meg fogja öletni.

Hasonló cikkünk:  A Mercedes-gyárnak jutott a legtöbb a versenyképesség-növelő támogatásból
Hasonló cikkünk:  Madárinfluenza Bugacon és Kiskunmajsán

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói – a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével – 2021. július 14-én hajnalban elfogták az ügy jánoshalmi illetőségű gyanúsítottját.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...