fbpx
15.7 C
Kecskemét
2021. október 19., kedd

FRISS HÍREK

Ha nyár, akkor PT

Te is érzed a meleget? Akkor gyere hűsölni a PEOPLE TEAM nyári táborába! Ha nyár, akkor vakáció, ha vakáció, akkor pedig PT!

Elkezdődött a visszaszámlálás

Számolod a napokat júliusig és augusztusig? Ezeket a hónapokat érinti ugyanis a PT nyári táborfesztiváljának három turnusa, egészen pontosan július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között.

PT = új generációs tábor

Mire számíthatsz a kecskeméti élménytáborban? Egyrészt szuper tematikus napközbeni programok – idén is 10 témacsomag és 30 szekció közül választhatsz, ezeknek a leírásáért kattints ide –, mintegy 50 érdekes vendég és nagyjából 500 barát, mindez minden egyes héten. Tetszik az ötlet? Gyere el mindhárom turnusra! Délutánonként, a kiscsoportos foglalkozások után megpihenhetsz a medence partján vagy egy előadást hallgatva, esetleg elsajátíthatsz egy új edzésformát. Rajtad áll, mit csinálsz, itt ugyanis semmi sem kötelező.

Vár Kecskemét

Hasonló cikkünk:  Rakjuk össze együtt Magyarország légszennyezettségi térképét

Azt, hogy Kecskemét szép város, eddig is tudhattad, de ha szeretnéd megismerni a másik arcát, amely csak a 7–17 évesek számára nyitott, akkor muszáj kipróbálnod a PEOPLE TEAM valamelyik táborát. Lehetsz bármilyen érdeklődésű (humán, IT-s, művészlélek, ínyenc, sportos vagy tudóspalánta), megtalálod a helyedet, ahogyan a hozzád hasonlókat is. Életre szóló barátságok szövődhetnek, és meglátod, türelmetlenül tekintesz majd előre, hogy jövőre is találkozzatok a PT-ben. Beszéld meg szüleiddel, hogy milyen király programokat találtál, és továbbítsd nekik a jelentkezési lapot, amelyet ide kattintva érsz el. Pacsi és tábor – vár a PT 2021-ben is!

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...