fbpx
14.5 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Három hétre leáll a kecskeméti Mercedes-gyár

- Advertisement -

A multinacionális vállalat indoklása szerint beszállítói nehézségek miatt kénytelenek három hét szünetet tartani a termelésben.

Azt írta a gyár, hogy „egyes félvezető komponensek terén jelenleg világszerte beszállítói nehézségek tapasztalhatók az alkatrészellátásban, melynek megszűnését jelenleg nem lehet előre jelezni. A félvezetők piacán kialakult folyamatosan változó helyzet miatt továbbra is csupán akkora időtávra tervezünk előre, amennyire azt a helyzet megengedi. Mind a közvetlen, mind a félvezető-beszállítókkal szoros kapcsolatban áll konszernünk.”

Egy füst alatt megcsinálják a karbantartást is.

A Mercedes-Benz kecskeméti gyára a termelési program rugalmas módosításával alkalmazkodik az aktuális helyzethez a 30. naptári héten, valamint az azt követő nyári termelési szünettel a 31. és a 32. naptári héten. Vállalatunk ezt az időszakot karbantartási tevékenységekre, illetve az új modell sorozatgyártásának előkészületeire használja fel.

napi.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...