fbpx

FRISS HÍREK

Hat újabb helyszínre szerelnének fel térfelügyeleti kamerákat Kecskeméten

- Advertisement -

Lassan hozzászokunk, hogy a városainkban mindenhol kamerák pásztáznak bennünket, amit közbiztonsági okokkal magyarázunk elsősorban. Kecskeméten is számos helyen vannak ilyen kamerák és most újabb hat helyszínen telepítenének térfelügyeleti kamerarendszert, ha július 8-án ezt a kecskeméti közgyűlés jóváhagyja.

Kamera kerülne a rendőrség javaslatára két helyszínre, az Akadémia körút – Irinyi utca kereszteződéséhez, illetve a Koháry István krt. – Horváth Cirill tér találkozásához, hogy ezzel is visszaszorítsák az illegális gyorsulási versenyeket.

Lakossági jelzésre szerelnének fel kamerát a Czollner tér Műemlék Patika előtti részre az ott előfordult bűncselekmények miatt.

A Kecskemét Közbiztonságáért Közalapítvány javaslatára kerülne kamera a Bajcsy-Zsilinszky Endre krt. – Erkel utca – Csányi János körút, illetve a Március 15. utca – Irinyi utca kereszteződésébe.

Hasonló cikkünk:  Április 27-én aszfaltozás miatt nyugati irányban lezárják a csomópontot a Katona József Gimnáziumnál 

A Kecskeméti Városrendészet pedig a Lunkányi János utca – Világ utca kereszteződésébe szereltetne fel kamerát, hogy elejét vegyék az illegális szemétlerakásnak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...