fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Letölthető Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikáció

- Advertisement -

Van egy ilyen mondás, „ha kirándulni mész hagyd otthon a mobilod!”, általában én is ezt szoktam mondani a családomnak, de most egy olyan alkalmazást hoztam nektek, ami miatt mégis csak kivételt kell tennem. Persze, hogy egy hasznosságot, ami, kiváló lehetőséget nyújt a térség turizmusának feltérképezésére, esetleg ha vendégeket várunk és őket szeretnénk „kirándultatni”,  de természetesen a térségben élők számára is remek ötletekkel szolgál a szabadidő hasznos eltöltésére – írja a kecskemet.imami.hu.

Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület által működtetett ingyenesen használható turisztikai mobilapp-ot „Kecskemét és térsége” néven találjátok.

Ha a környékre mennétek nyaralni, vagy csak egy kicsit kirándulnátok a „pusztában”, nagyon jó segítség lehet a mobilapplikáció! Hiszen itt egyben mindent megtaláltok, kirándulási ötleteket, látnivalókat és szálláslehetőségeket is, a hotelektől egészen az eldugott kis tanyákig! De ugyanúgy megtaláljátok benne a gasztronómiai ékszerdobozainkat, mint a csárdákat, éttermeket, cukrászdákat, vagy a jó kis kávézókat.

Az alkalmazás 21 település programkínálatát mutatja be átlátható módon

Találhatók benne még látnivalók, természeti értékek, szórakozási lehetőségek, programok, mozik, színházak, a települések helyi értékeik, strandok és fürdőhelyek is. Évszaktól és kortól függetlenül mindenki talál a maga számára pénztárcabarát, megfelelő szabadidős kikapcsolódási lehetőséget, akár több napra is. Egy központi szállással az egész környék bejárható, akár minden nap más-más településsel ismerkedhetünk meg. Természetesen az információk, a programok folyamatosan bővülnek az applikációban.

Hasonló cikkünk:  Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

Megkönnyíti a használatot, hogy össze van kötve a Google útvonaltervezőjével is, így bármi, amit kiválasztunk az appban, egyből látjuk, hogy az az épp aktuális helyzetünktől hány kilométerre fekszik, és ha megfelel az úticél a Google útvonaltervezőjével máris irányba tehetjük magunkat.

Hogyan töltheted le?

A Kecskemét és térsége turisztikai mobilapplikációt az Androidos operációs rendszerű készülékekkel a Play Áruházból, az IOS operációs rendszerű készülékekkel pedig az AppStore-ból lehet letölteni Kecskemét és térsége névre keresve, illetve letölthető az aranyhomok.hu honlapon keresztül is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...