fbpx
1.8 C
Kecskemét
2022. január 27., csütörtök

FRISS HÍREK

Lezárt akta: Segítségnyújtás elmulasztása Kecskeméten

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytatott egy 73 éves helyi férfival szemben, mivel tavaly júniusban behajtott gépjárműjével egy segédmotoros kerékpárral szabályosan közlekedő asszony elé, aki nekiütközött a kocsinak és elesett.

A rendelkezésre álló adatok szerint Kecskeméten, a Sport utcában közlekedett kismotorjával egy 59 éves asszony. A nő elmondása szerint a kórházba tartott kontrollvizsgálatra, amikor egy étterem parkolója előtt nekiütközött az elé beforduló autósnak. A baleset következtében a nő elesett, majd mikor újra eszméletéhez tért a kocsi már sehol sem volt. A bajbajutotton egy éppen arra járó betegszállító segített, aki értesítette a mentőszolgálat munkatársait. Az asszony a balesetben – a beszerzett igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint – súlyos sérülést szenvedett.

Hasonló cikkünk:  Bedrogozva 180 km/órával hajtottak, a gyereket a pótkerékre ültették

A rendőrök a beszerzett kamerafelvételek alapján hamar beazonosították az elkövetőt, akit gyanúsítottként hallgattak ki segítségnyújtás elmulasztása bűntett megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg szabadlábon védekező férfi ügyében a közlekedésrendészeti osztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Hasonló cikkünk:  Besurrant és az alvó sértett mellett emelte el értékeit

A nyomozás során arra is fény derült, hogy az asszony nem rendelkezett vezetői engedéllyel, ezért neki engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...