fbpx

FRISS HÍREK

Özönlenek a jelentkezők a PEOPLE TEAM-táborba Kecskeméten

- Advertisement -

A táborban megfordult több tízezer magyar és külföldi táborozó osztja azt a véleményt, hogy a harmincéves tapasztalattal rendelkező nyári gyerekfesztivál a táborok tábora Magyarországon! Idén is nagy az érdeklődés, a jelentkezők száma folyamatosan nő.

A PEOPLE TEAM ismét megrendezi a kecskeméti egyetem homokbányai kollégiumában az ország egyik legnagyobb táborát. Turnusonként 400-500 7–17 éves korú gyerek vesz részt a jelentkezéskor választott szakfoglalkozásokon. Többek között angolórák, programozás, fotózás, filmforgatás és főzés is szerepel a kínálatban.

Július végén és augusztus első két hetében gyerekzsivaj tölti meg a kampuszon lévő sportpályákat. Csapatversenyek, vetélkedők, koncertek, bemutatók és számtalan vendég teszi színessé és izgalmassá a délutánokat és az estéket. Természetesen a strandolás a csúszdaparkban és a számtalan vízi csata sem maradhat el. A kétágyas, zuhanyzós szobák minden igényt kielégítenek. A helyiek és a környékbeli településen élők bejárósként is részt vehetnek az eseményeken. A programok naponta ébredéstől takarodóig tartanak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...