fbpx
7.8 C
Kecskemét
2024. március 1., péntek

FRISS HÍREK

Özönlenek a jelentkezők a PEOPLE TEAM-táborba Kecskeméten

- Advertisement -

A táborban megfordult több tízezer magyar és külföldi táborozó osztja azt a véleményt, hogy a harmincéves tapasztalattal rendelkező nyári gyerekfesztivál a táborok tábora Magyarországon! Idén is nagy az érdeklődés, a jelentkezők száma folyamatosan nő.

A PEOPLE TEAM ismét megrendezi a kecskeméti egyetem homokbányai kollégiumában az ország egyik legnagyobb táborát. Turnusonként 400-500 7–17 éves korú gyerek vesz részt a jelentkezéskor választott szakfoglalkozásokon. Többek között angolórák, programozás, fotózás, filmforgatás és főzés is szerepel a kínálatban.

Július végén és augusztus első két hetében gyerekzsivaj tölti meg a kampuszon lévő sportpályákat. Csapatversenyek, vetélkedők, koncertek, bemutatók és számtalan vendég teszi színessé és izgalmassá a délutánokat és az estéket. Természetesen a strandolás a csúszdaparkban és a számtalan vízi csata sem maradhat el. A kétágyas, zuhanyzós szobák minden igényt kielégítenek. A helyiek és a környékbeli településen élők bejárósként is részt vehetnek az eseményeken. A programok naponta ébredéstől takarodóig tartanak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sztrájkbizottság alakult a kecskeméti Mercedes-gyárban

A lassan fél éve folyó bértárgyalások során nem közeledtek eléggé az álláspontok - közölte a Vasas Szakszervezeti Szövetség. Ezért...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...