fbpx

FRISS HÍREK

A legpraktikusabb bútordarab a polc

- Advertisement -

A lakás méretétől, a designtól és a pénztárcánktól függően sokféle bútorral rendezhetjük be otthonunkat, de van egy társ, ami minden lakásból elmaradhatatlan, ez pedig nem más, mint a praktikus polc. Ezerféle arca van, és hasonlóképpen sokféle módon, helyen és célra is használhatjuk, de mindenhol a kezünk alá dolgozik legyen az egy könyvtárra való könyv elrendezése, vagy apró díszképek falra helyezése – fúrás nélkül.

A polcok lehetővé teszik a legapróbb hely kihasználását is. Mélységük és magasságuk olyan hatalmas skálán változik, hogy a masszív és strapabíró daraboktól a parányi pipere tartó polcig váltakoznak. Attól függően, hogy egy sarokban találunk nekik egy kis helyet, vagy csak a falra férnek már fel, készülhetnek álló vagy fali változatban is.

Mindenhol bevethető

Egy polc a lakás bármelyik helyiségében felszerelhető. Tökéletesen passzol a nappalihoz vagy az étkezőhöz, de rendkívül hasznos és praktikus a konyhában apróságoknak és a fürdőszobában is fogmosópohárnak vagy törölközőnek.

Hasonló cikkünk:  A klímaváltozás egyre jobban kedvez itthon is a szúnyogok által terjesztett betegségeknek

Anyaga változatos

A polc készülhet fából, fémből, de akár műanyagból is, és éppen ez a tulajdonsága az, ami lehetővé teszi, hogy a lakásban bárhol használhassuk. A fából készülő polcok is kaphatnak olyan bevonatot, amitől ellenállnak a párának, így akár fürdőszobába is kerülhetnek, vagy hasonlóképpen fém rácsból készült polcok is kerülhetnek egy hálószobába a megfelelő designnal.

Design elem

A polcok praktikus szerepük mellett kiváló design elemként is funkcionálhatnak és itt tényleg csak a képzelet szabhat határt annak, hogy a polc hogy nézzen ki és milyen anyagból készüljön. A különböző lakberendezési portálokon böngészve elképesztő változatosságot találunk, ami minden igénynek megfelel és minden problémára választ ad.

Emellett azonban egy kis fantáziával mi is készíthetünk polcot raklapból, öreg szék lábából vagy akár ipari hulladékból is, ami egy kis átalakítással méltó dísze a lakásnak és praktikus társa a mindennapoknak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...