fbpx

FRISS HÍREK

Elmondhatja milyen Európában szeretne élni

- Advertisement -

Miről szól az Európa jövőjéről szóló konferencia?

Az Európa jövőjéről szóló konferencia egyedülálló és időszerű lehetőséget kínál az európai polgárok számára az Európa előtt álló kihívások és kiemelt feladatok megvitatásához. Függetlenül attól, hogy Ön hol él és mivel foglalkozik, ez az a fórum, ahol elgondolkozhat azon, hogy milyen jövőt is képzel el az Európai Unió számára.

A konferencia a tervek szerint 2022 tavaszáig elfogadja idevágó következtetéseit és iránymutatással szolgál Európa jövőjét illetően.

Kik vehetnek részt a konferencián?

Bármilyen társadalmi helyzetű és az Unió bármely szegletéből érkező európai polgárok, köztük a fiatalok, akik központi szerepet játszanak az európai projekt jövőjének alakításában.

Európai, nemzeti, regionális és helyi szintű hatóságok, valamint a civil társadalom és egyéb szervezetek, amelyek rendezvényeket kívánnak szervezni és ötletekkel akarnak hozzájárulni a konferenciához.

Hasonló cikkünk:  Miért ellenzi Orbán az új NATO-főtitkár jelöltet?

Hogyan adhat hangot véleményének?

Egyszerűen válasszon a megadott témák széles köréből, és fogalmazza meg véleményét a konferencia felé. Elképzeléseit a konferencia során összegyűjtji, elemzik, figyelemmel kísérik, valamint közzéteszik a platformon. A konferencia felé továbbított elképzelések ezt követően az európai polgári vitacsoportok és a plenáris ülések keretében kerülnek megvitatásra. Visszajelzési mechanizmus fogja biztosítani, hogy a konferencia rendezvényein kifejtett elképzelések uniós fellépésre irányuló, konkrét ajánlásokat eredményezzenek. A konferencia végső eredményeit egy, az együttes elnökségnek címzett jelentés fogja ismertetni. A három intézmény – saját hatáskörein belül és a Szerződésekkel összhangban – haladéktalanul meg fogja vizsgálni, hogy miként lehetne hatékonyan továbblépni a jelentés alapján.

Ez a platform IDE kattintva az Európa jövőjéről szóló konferencia virtuális központja, ahol mindenki hangot adhat véleményének.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...