fbpx
18 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

Elmondhatja milyen Európában szeretne élni

Miről szól az Európa jövőjéről szóló konferencia?

Az Európa jövőjéről szóló konferencia egyedülálló és időszerű lehetőséget kínál az európai polgárok számára az Európa előtt álló kihívások és kiemelt feladatok megvitatásához. Függetlenül attól, hogy Ön hol él és mivel foglalkozik, ez az a fórum, ahol elgondolkozhat azon, hogy milyen jövőt is képzel el az Európai Unió számára.

A konferencia a tervek szerint 2022 tavaszáig elfogadja idevágó következtetéseit és iránymutatással szolgál Európa jövőjét illetően.

Hasonló cikkünk:  40 éve szolgál minket a személyi számítógép

Kik vehetnek részt a konferencián?

Bármilyen társadalmi helyzetű és az Unió bármely szegletéből érkező európai polgárok, köztük a fiatalok, akik központi szerepet játszanak az európai projekt jövőjének alakításában.

Hasonló cikkünk:  A héten láthatjuk az év legszebb meteorhullását

Európai, nemzeti, regionális és helyi szintű hatóságok, valamint a civil társadalom és egyéb szervezetek, amelyek rendezvényeket kívánnak szervezni és ötletekkel akarnak hozzájárulni a konferenciához.

Hogyan adhat hangot véleményének?

Egyszerűen válasszon a megadott témák széles köréből, és fogalmazza meg véleményét a konferencia felé. Elképzeléseit a konferencia során összegyűjtji, elemzik, figyelemmel kísérik, valamint közzéteszik a platformon. A konferencia felé továbbított elképzelések ezt követően az európai polgári vitacsoportok és a plenáris ülések keretében kerülnek megvitatásra. Visszajelzési mechanizmus fogja biztosítani, hogy a konferencia rendezvényein kifejtett elképzelések uniós fellépésre irányuló, konkrét ajánlásokat eredményezzenek. A konferencia végső eredményeit egy, az együttes elnökségnek címzett jelentés fogja ismertetni. A három intézmény – saját hatáskörein belül és a Szerződésekkel összhangban – haladéktalanul meg fogja vizsgálni, hogy miként lehetne hatékonyan továbblépni a jelentés alapján.

Hasonló cikkünk:  40 éve szolgál minket a személyi számítógép

Ez a platform IDE kattintva az Európa jövőjéről szóló konferencia virtuális központja, ahol mindenki hangot adhat véleményének.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...