fbpx

FRISS HÍREK

Kecskemét volt aljegyzője a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal új jegyzője 

- Advertisement -

2021. augusztus 2-án lépett hivatalba dr. Bajmócyné dr. Balázs Tímea, a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal új jegyzője. Dr. Balázs Tímea 20 éve dolgozik a közigazgatásban.

Törvényességi referensként kezdett, 2004-től vezette a jogi csoportot, majd a képviselőtestületi és a jogi osztályt. 2011 és 2015 között a kecskeméti önkormányzat egyik aljegyzője, amikor a hivatalt, 2012-es nyugdíjaztatásáig, dr. Metzinger Éva, majd az aljegyzőből jegyzővé kinevezett dr. Határ Mária vezette.

2013. január 1-jétől, ahogy sok más ponton is, változott az önkormányzati törvény. 2013-tól ugyanis már nem a közgyűlés, hanem a polgármester a jegyző munkáltatója, a tisztségre ezután a pályázatot a polgármester írja ki. A pályázatra érkező három jelentkező közül az akkori polgármester, Zombor Gábor Kecskemét jegyzőjének dr. Határ Mária aljegyzőt bízta meg, aki 2021-ig vezette a hivatalt. 2021-től dr. Mayer Endre Kecskemét jegyzője.

Hasonló cikkünk:  Ezer szállal kötődik megyénkhez az új köztársasági elnök

Balázs Tímea 2015. március 1-ig tevékenykedett aljegyzőként, majd áthelyezéssel távozott az önkormányzattól. Előbb a Miniszterelnökség, később az Agrárminisztérium Vidékfejlesztésért Felelős Államtitkárságán dolgozott osztályvezetőként.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...