fbpx
0.1 C
Kecskemét
2023. december 7., csütörtök

FRISS HÍREK

NB 2 foci: a KTE pontot szerzett Diósgyőrben, a Tiszakécske kikapott hazai pályán

- Advertisement -

A KTE a Diósgyőr vendége volt Miskolcon szerdán, ahol a lila-fehérek első hallásra meglepetésszerű, de a mutatott játék alapján megérdemelten, és egyben értékes döntetlent értek el.

A hazaiak kezdtek aktívabban- írja tudósításában a KTE, ugyanis a 4. percben Hornyák fejelt mellé, majd két minutummal később Könyves tekert a bal felső mellé. A 13. percben mégis elhalkult a hazai közönség, miután Marsa oldalszabadrúgását Szalai Gábor bólintotta a jobb alsóba (0-1). Bő 25 perc elteltével érzhetően erősödött egy kicsit a hazai fölény, és a 33. percben egyenlítés lett ennek az eredménye (1-1). A második félidőben inkább a mezőnyharc dominált. A döntetlen alapvetően igazságosnak mondható a látottak alapján.

És a lila-fehérek láthatóan nagyon örültek a végén.

A másik szintén NB 2-es megyei csapat, a Tiszakécske a budapesti III. Kerülettől szenvedett el 2:1-es vereséget hazai pályán.

Hasonló cikkünk:  Ha lenne gólvonal-technológia az NB1-ben, talán másképp alakul a KTE-Paks meccs

A KTE ezzel a tabella 8. helyén áll 2 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség után, míg a Tiszakécske együttese az utolsó helyen 1 döntetlennel és 3 vereséggel. Most vasárnap, 19 órától a Kecskemét hazai pályán fogadja a Csákvárt, a Tisza-parti csapat pedig Szegedre utazik.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...