fbpx
9.9 C
Kecskemét
2023. április 1., szombat

FRISS HÍREK

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

P-Development: komplex logisztika
P-Development: komplex logisztika

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt a rendezőkhöz: felhős ugyan az ég, de a fő programok végéig nem ért ide a zuhé. A napközbeni programok sűrűk, izgalmasak voltak, holnap folytatás következik. A parkolóból kijutás kalandosabb lett, mint a bejutás volt, a kék parkolóban kb 1000 autó 3 órát várt, hogy kijusson. Este 8 után kicsivel sikerült kijutniuk. Hosszú, tartalmas nap volt.

20:19 Kicsivel több, mint 3 óra alatt kijutottunk a parkolóból. Ezzel mai tudósításunk véget ér.

19:43 A „Kecskeméti gyorshirek” csoportban olvastuk:

„Kecskeméti rászoruló , nyugdíjas embereknek szállítunk hétvégén, szombaton ebédet a Kecskeméti Reptér lakónegyedébe.Ezek az emberek sok esetben vasárnap is csak ezt tudják enni, erre számítanak. A mai kiszállítási napon a rend őrei, a rendőrök a az ételfutárt nem engedték be lakóövezetben, ezért az idős emberek étel nélkül maradtak a hétvégére.
Na miért jönnek létre a rendőrviccek?Hát ezért, mert eszetlen, agyatlan emberek is vannak közöttük.”
Kérem azt a bátor, illetékes rendvédelmis, jelentkezzen, mi módon lehet orvosolni a hibájukat, kárpótolni az éhen maradt öregeket.
Nosza, most mutassátok meg, hogyan „Szolgáltok és védtek”

Az eredeti poszt itt található, aki tud, segítsen az ételek eljuttatásában: https://www.facebook.com/groups/1448948942043247/permalink/2963365240601602/

19:28 Nem akar véget érni ez a nap. Több, mint 2 órája értünk vissza a kék parkolóba, azóta semmit nem haladtunk. Nem volt egyszerű bejutni. Kijutni egyelőre lehetetlen. Több, mint 1000 autó ragadt ebben a parkolóban. Előre mentünk megnézni, hogy miért áll 2 órája a sor. Annyi derült ki, hogy nagyon sok sor van, és hiába engednek egyikből-másikból alkalmanként pár autót, ez kevés arra, hogy a kék parkolóban lévő 1000 autó normális tempóban kijusson.

Parkolói teleregényünk itt tudod megnézni:

P-Development: komplex logisztika

17:10 Pár perc alatt eljutottunk a kék parkolóba a kocsihoz. Innen azonban egyelőre fennakadás van, állunk.

16:43 Elkezdett szemerkélni az eső. Az előrejelzések szerint este 6-7 óra körül erős eső várható. A nézők nagy része elindult hazafelé, mi is elhagyjuk a helyszínt. Kíváncsiak vagyunk, hogy a parkolók elhagyása mennyire lesz nehézkes.

15:49 Érdemes követni a Pilóta Presszó Facebook oldalát is. A reggeli nyitóképet élőben közvetítették:

15:30 A kormányzati fotómodellek is megérkeztek délutánra.

P-Development: komplex logisztika

15:02 Szaudi Solymok a levegőben

14:58 Salacz László országyűlési képviselő az utóbbi időben nagyon sokat erősített megtekintésekben. Ma a Repülőnapot is megtekintette, ő nem fordult vissza út közben.

Hasonló cikkünk:  Megnyitják a Széktói Stadion városi oldalán a lelátót

14:50 Nem lennénk most a Repülőnap facebook oldalát kezelőinek a helyében. Ömlenek a panaszos hozzászólások azoktól, akik nem tudtak kocsival eljutni a helyszínre.

Hasonló cikkünk:  Vannak, akiknek se ingatlanuk, se autójuk, eltérő életszínvonalon a kecskeméti képviselők

„Nagyon jó! Gratulálunk! Főleg a szervezőknek kb 2 órája araszol 2000 ember érvényes belépővel! Köszi”
„Biztos szép volt 👌 Reggel 7kor indultunk 2 órát araszoltunk, majd jött a tájékoztatás, hogy megtelt a parkoló még 2-3 óra kb VAGY forduljunk vissza és próbáljuk meg máshonnan megközelíteni de az is 2-3 óra…hazamegyünk. Szép nap volt, köszi 🥰”
„Felháborító a szervezés! Órák óta állunk a dugóban… az autópálya lejárók lezárva, csak egy használható, még a parkolóig sem jutottunk. Délutánra talán a rendezvény helyszínére érünk… talán… a jegyet persze előre meg kellett venni. Kritikán aluli ez az egész!!”

További kommentek a poszt alatt olvashatók.

P-Development: komplex logisztika

14:27 Helikopterek mentőgyakorlata

13:32 Dugóhúzó és hasonló mutatványok a levegőben

13:18 Megszakadt az olasz Eurofighter bemutatója, mert elromlott az egyik hajtóműve. Kénytelen volt leszállni.

12:40 A sajtóközpontban van internet, csak kevés.

P-Development: komplex logisztika

12:31 Leállt az internet, akadoznak a mobiltelefonok a repülőnap területén. Ezért nem tudunk egyelőre elő videóval bejelentkezni és ezért nem lehet kártyával fizetni az árusító helyeken.

12:14 Repülőnapi egyperces

11:50 Most már tényleg kerítésen belül vagyunk.

11:40 Tömegek várnak még a bejutásra. Mi is.

11:09 BEJUTOTTUNK!

P-Development: komplex logisztika

11:04 Kecskemét zsákfaluvá változott, se ki, se be. Nagykőrös felől 60 perc az őt, Kiskunfélegyháza felel Városföldtől áll a sor, Budapestről az M5-ön érkezők Lajosmizsénél állnak.

Repülőnap: élő forgalmi térkép a Google-től
Élő forgalmi térkép a Google-től. A városba bejutni szinte lehetetlen.

10:24 Még mindig a parkolóban. Állunk. Nagyon messze van még a cél. Aki mostanában ér Kecskemét határába, az arra számítson, hogy csak délután közepén ér be a Repülőnapra.

10:10 Bejutottunk a parkolóba, innen már csak 30-40 perc a Repülőnap.

9:50 Facebook posztok alapján tudjuk, hogy már Pest környékén is észlelik a Repülőnap okozta dugót.

Replőnap: az M0-ig ér a dugó

P-Development: komplex logisztika

9:43 A belváros nyugodt, a nagykörúton belül semmi jel nem utal arra, hogy a város szélén 40-50 ezer ember érkezik.

Repülőnap: a belváros nyugodt
Belváros, Kápolna utca, teljes nyugalom

9:39 A sárga parkoló megtelt, a kék is hamarosan megtelik. A zöld parkolót célozza meg aki még ki tudja kerülni a dugót bármilyen irányból.

Repülőnap: a sárga parkoló megtelt
A sárga parkoló megtelt

9:15 Elindultunk a Repülőnapra. A kezdeti gyors haladás gyorsan megakadt és azóta araszolunk. Sajtóregisztrációval megpróbáltuk igénybe venni az elkerülőt, de a posztos rendőrök letereltek minket onnan, úgyhogy a többi nézővel együtt fogunk bejutni mi is. Talán. Egyelőre kilátástalan  helyzet.

P-Development: komplex logisztika

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...