fbpx

FRISS HÍREK

Salacz László megnézte a Forradalom utcai sportparkot és nyújtózkodott is egyet

- Advertisement -

Ha valaki nyomon követi Salacz László kormánypárti országgyűlési képviselőt, gyakran láthatja, hogy megfordul a Széchenyivárosban. Ez egyébként az a városrész Kecskeméten, amit a Fidesz a 2019-es önkormányzati választáson elvesztett.

Salacz néhány hete a Stádium utcai lakóparkban megújult padokhoz biztosította a faanyagot. Feltűnt korábban az Aranyszarvas téren is, ahol új közösségi teret alakítanak ki az évtizedek óta lepusztult tér megújítása céljából. A parlamenti képviselő itt arról beszélt egyébként, hogy a Széchenyiváros az egyik nagy nyertese a 2020-as, 21-es és 22-es felújítás-sorozatnak.

Legutóbb pedig a Forradalom utcában kialakított sportparkot tekintette meg, amiről a polgármesterrel közös videót is készített. A Széchenyivároson belül ennek a választókerületnek a képviselője az ellenzéki Dobos József (Szövetség). A park az elmúlt 2 évben látványosan megújult. Tavaly elkészült a közösségi kert, ezen nem volt jelen Salacz, idén július végén pedig a sportpark. A tervek között szerepel még egy játszótér és egy kutyafuttató kialakítása is. A helyi lakosok mindemellett örülnek annak, olvasható több bejegyzésben is, hogy a tér nagyon hosszú idő után végre értelmes funkcióval és kulturált formában újult meg.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...