fbpx

FRISS HÍREK

Újabb kerékpártolvajt csíptek meg Kecskeméten

- Advertisement -

Másfél hete tette a bejelentést egy kecskeméti lakos, akinek ellopták az őrizetlenül hagyott kerékpárját az egyik helyi szálloda mellől. A kecskeméti nyomozók azonnal munkához láttak, és a megyeszékhely városrendészeivel közösen elemezni kezdték a térfigyelő kamerák felvételeit, amelynek eredményeként hamar beazonosították a feltételezett elkövetőt.

A nyomozás során kiderült, hogy nem csak ez az egy bűncselekmény írható a férfi rovására. A nyári hónapokban másik három kétkerekűt is meglovasított. Több esetben az egyik bevásárlóközpont mellől vitt el bicikliket. Az elkövetési módokban sem válogatott: szinte minden alkalommal a lakatot levágva jutott hozzá a drótszamarakhoz.

A rendőrök 2021. augusztus 3-án 20 óra 40 perckor elfogták a 37 éves kecskeméti férfit, akit kihallgatásán beismerő vallomást tett. Őt őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest

A nyomozók azt is megvizsgálják, hogy a gyanúsított elkövetett-e más, hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekményt, illetve volt-e esetleg tettestársa.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...