fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Bodrozsán Alexandra: A Momentum nélkül nincs kormányváltás, és csak a Momentummal van rendszerváltás (x)

- Advertisement -

(Fizetett politikai hirdetés.)

2021-ben két világ versenyez egymással. Az egyik a politikusbűnözőké, akik az urak és szolgák országát akarják újraépíteni. Akik elveszik az országot sokaktól, hogy odaadják keveseknek. Hiába fizetünk elképesztően sok adót a megfelelő oktatásért, egészségügyért és a magyar kis- és középvállalkozások megerősítéséért, ebből az átlag magyar nem lát semmit. Mit lát helyette? Azt, hogy Mészáros Lőrinc néhány év alatt dollármilliárdos lett, és a világ leggazdagabbjai közé került.

Bodrozsán AlexandraA másik világ a miénk, akik azért küzdünk, hogy minden magyar szabadon, európai színvonalon élhessen – függetlenül attól, hogy Kecskeméten vagy Budapesten született, hogy kit szeret, és hogy szegények vagy gazdagok a szülei. Hogy amiért a polgárok pénzt adnak az államnak, azt utána ne ellopják tőlük, hanem a jövőjükbe fektessék! Hogy legyen elég ápoló és orvos a kórházban, hogy az iskolában évszámok magolása helyett programozni és kommunikálni is tanítsanak,és hogy a szegényeknek ne csak alamizsna jusson, hanem esély az előrelépésre. Mi, a Momentum, ezt a világot képviseljük.

Azért vágtunk bele a Momentum megalapításába, mert megszakadt a szívünk, hogy egymás után hagyják el a barátaink, rokonaink, ismerőseink az országot. Momentumos társaimmal azért fogunk dolgozni, hogy a családok pihenni, nyaralni járjanak külföldre, nem pedig kényszerből dolgozni. Azért fogunk dolgozni, hogy a nagyszülők ne csak karácsonykor láthassák az unokáikat, hanem az év bármely napján. Mert mind magyarok vagyunk, de európai jövőt érdemlünk. A jövőnket pedig nem veheti el tőlünk senki.

„Képzeljünk el egy olyan országot, ahol a pályázatnak tétje van, és nem rokoni kapcsolatok szerint osztják. Ahol a legjobb nyer. Ahol a média tájékoztatni és nem befolyásolni akar. Ahová tárt karokkal várják a nyugati egyetemeket, nem elüldözik őket innen. Ahol egyszerűen csak jó élni. Ahol egyszerűen csak boldogan lehet élni. Mi ezért csináljuk. Ez a mi új Magyarországunk. Ahol egyszerűen csak jó élni.” – fogalmazott Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és miniszterelnök-jelöltje.

Hasonló cikkünk:  Antal Kitti kerámiaművész a februári Hónap Alkotója

És képzeljünk el egy Kecskemétet, ahol az utak nyugat-európai minőségűek. Ahol a szemét nem az utcán hever kupacokban, hanem 90%-ban újrahasznosul. Ahol a gigavállalatok mellett a kis- és középvállalkozások is érvényesülnek, akkor is, ha nincsenek politikai kapcsolataik. És ahol a polgármester nem a rokonai által politikai kapcsolatok révén összehozott egyetem felügyelőbizottságában vállal 1,6 milliós “mellékállást”, hanem a város évtizedek óta húzódó problémáit igyekszik megoldani. 

Én a Momentumban találtam meg azt a közösséget, amelyben egy új politikai generáció tagjaként tudok cselekedni ezért az országért és ezért a térségért. 

Ez már 2019-ben sikerült: több, mint 20 éves fideszes uralmat törtünk meg Kecskeméten a választókerületemben, és Veletek együtt győztem le Orbán Viktor jelöltjét az önkormányzati választáson.  

Azóta is éjt-nappallá téve dolgozom – de azt is tudom, hogy igazi változást csak akkor hozhatunk el, ha nemcsak egy szűk közösségben, hanem az egész térségben, az egész országban teszünk egy új, 21. századi Magyarország felépítéséért! Ehhez pedig az kell, hogy 2022-ben új arcokkal és új lendülettel győzzük le a Fideszt, és kezdjünk neki egy új. 21. századi Magyarország felépítésének.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...