fbpx

FRISS HÍREK

Három lopást írható a számlájára

- Advertisement -

Nyomozás indult a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán még 2021 májusában ismeretlen tettes ellen, aki május 17-re virradóra felfeszítette egy Szent László körúti büfének az ajtaját, és onnan készpénzt, valamint szeszes italt tulajdonított el. Július elején egy megyeszékhelyi pékségbe tört be egy ismeretlen, ahonnan – rövid kutatást követően – végül üres kézzel távozott. Alig egy hónap múlva, augusztus elején a nagybani piac egyik büféjének az ajtaját törték be, és az épületből elvittek 55.000 forintot.

A kecskeméti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételeinek elemzése során arra jutottak, hogy a három bűncselekményt ugyanaz az ember követhette el. A helyszínen összegyűjtött adatok elemzése során pedig a tolvaj személyazonosságára is fény derült: a nyomok P. Richárd kecskeméti lakoshoz vezettek. A 29 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, és 2021. szeptember 7-én délelőtt őrizetbe vették.

Hasonló cikkünk:  Sok sofőr nem foglalkozik a stoptáblával Kecskeméten

A nyomozók előterjesztést tesznek a többrendbeli lopással gyanúsítható helybéli lakos letartóztatásának indítványozására. Közben azt is vizsgálják, hogy a tolvaj más, hasonló bűncselekményeket elkövethetett-e az utóbbi időszakban.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...