fbpx

FRISS HÍREK

Kezdődhet a kecskeméti katonai reptér polgári zónájának tervezése

- Advertisement -

Az Uvaterv Út-, Vasúttervező Zrt. tervezheti a kecskeméti katonai repülőtér polgári zónáját, nettó 146 millió forintért. A becsült ellenérték jóval több, 393 millió forint volt.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A feladatot így definiálja a közlemény: „Kecskemét, MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis repülőtér közös (katonai-polgári) használata érdekében, polgári zóna kialakításának tervezése”. Közelebbről: az utas- és áruforgalom kiszolgálására alkalmas infrastruktúra megtervezése, amelyen belül egy terminál épületet, egy árukezelő épületet, egy eszköztárolót, továbbá egy őrzés-védelmi irodaépületet kell tervezni. A feladat része a belső úthálózat és és a  parkolók tervezése is.

A nyertessel augusztus 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

A tenderen érvénytelen ajánlatot tett az UVA-BER Katonai, Mérnöki Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Érvényes ajánlatot tettek a következő cégek: „A” Stúdió ’90 Építésztervező Kft., „ÉPTI” Építéstervező és Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft., továbbá a TSPC Technical Supervision and Planning Consulting Hungary Kft.

Hasonló cikkünk:  Újabb helyreigazítási pert veszített el elsőfokon a Kecskeméti Médiacentrum

 

napi.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...