fbpx
18 C
Kecskemét
2021. szeptember 23., csütörtök

FRISS HÍREK

Négy év három hónapot kapott a vadász, aki le akarta lőni az exét egy kecskeméti áruházban

Négy év három hónap fogházra súlyosította a Szegedi Ítélőtábla annak a 77 éves kecskeméti férfinak a büntetését, aki két évvel ezelőtt egy vadászpuskával akarta lelőni a korábbi élettárást a kecskeméti Alföld Áruház egyik üzletében. A bíróság emberölés előkészületében, zaklatásban, valamint foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésben is bűnösnek mondta ki a férfit.

Hasonló cikkünk:  Elhagyott külföldi gépkocsit szállított el a Városrendészet

A vadász és a nála 34 évvel fiatalabb Zsuzsanna 22 éven át éltek élettársi kapcsolatban, a kapcsolatukból egy közös gyermek is született. A férfi nem tűrte az ellentmondást, terrorizálta és bántalmazta a nőt. Az asszonynak elege lett a párja viselt dolgaiból ezért elköltözött tőle.

Hasonló cikkünk:  Szeptember 22-én indul a Médium Filmklub őszi sorozata

A vadász azonban nem tudott belenyugodni a szakításba, ezért személyesen és telefonon zaklatni kezdte a volt élettársát. A szakításukat követő közel három hónapban több, mint 350 alkalommal felhívta telefonon, melyek során többször is megfenyegette. Emellett naponta bement a munkahelyére, ahol trágár szavakkal szidalmazta. A nő félelmében június végén feljelentette zaklatásért, valamint biztonsági őröket is fogadott.

Miután Zsuzsának új kapcsolata lett, a férfi július 24-én elhatározta, hogy megöli a nőt az üzlet záráskor. Egy lefűrészelt csövű, csőre töltött sörétes vadászpuskával bement a boltba, hogy lelője a nőt. A fegyvert az exére irányította, majd közölte vele, hogy megöli őt. A biztonsági őr azonban közbelépett, megragadta fegyver csövét úgy, hogy az ne emberre irányuljon, majd dulakodás közben a nő segítségével sikerült a vádlottat lefegyvereznie. Eközben a fegyver elsült, de a lövés nem okozott sérülést.

Hasonló cikkünk:  A Magyar Kétfarkú Kutyapárt kecskeméti passzivistái akcióban
Hasonló cikkünk:  Szeptember 22-én indul a Médium Filmklub őszi sorozata

Döntésével a táblabíróság súlyosbította az első fokon eljáró Kecskeméti Törvényszék által a vádlottra kiszabott három és fél éves fogházbüntetést.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...