fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

ÖkoTanoda EU+ képzéssorozat fiataloknak a jövő formálásáról (x)

- Advertisement -

A program részvételi alapon működő ismeretterjesztő, szervezet- és közösségfejlesztő képzéssorozat. Elsősorban olyan, 18-29 év közötti, angolul legalább középfokon jól beszélő fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az európai ügyek iránt, de ugyanakkor a gondolkodásmódjuk közel áll a fenntarthatósághoz és a zöld politikához.

A résztvevők 2021. október 8-10. között egy 3 napos képzésen vesznek részt, majd 2022. januárjában még egy szombati napon folytatódik a képzés. A két alkalom sikeres teljesítése után 2022. tavaszán egy brüsszeli tanulmányúton is részt vehetnek – mindezt díjmentesen!

További részletek és jelentkezés (2021. szeptember 12-ig) >> https://forms.gle/Vddn6gigZoBXNkHN9

Az ÖkoTanoda EU+ program részvételi alapon működő ismeretterjesztő, szervezet- és közösségfejlesztő képzéssorozat. Elsősorban olyan, 18-29 év közötti, angolul legalább középfokon jól beszélő fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek az európai ügyek iránt, de ugyanakkor a gondolkodásmódjuk közel áll a fenntarthatósághoz és a zöld politikához.

A résztvevők 2021. október 8.-10. között egy 3 napos képzésen vesznek részt, majd 2022 januárjában még egy szombati napon folytatódik a képzés. A két alkalom sikeres teljesítése után 2022. tavaszán egy brüsszeli tanulmányúton is részt vehetnek – mindezt díjmentesen!

A részvételre azok jogosultak, akik érdemben kitöltik a pályázati lapot és a jelentkezési határidőt követően írásban visszaigazolást is kapnak.

Túljelentkezés esetén a jelentkezőket előszűrjük, a létszámkorlát miatt csak a legjobb 20 értékelést kapott pályázónak tudunk helyet biztosítani a képzésen.

JÁRVÁNYHELYZETI FIGYELMEZTETÉS
Tekintettel a különleges körülményekre, a járványhelyzet változásának függvényében és a jogszabályi korlátozásoknak megfelelően a képzési program egyes elemei megváltozhatnak, vagy online valósulhatnak meg. A képzésen való részvétel feltétele védettségi igazolvány vagy egyéb, védettséget igazoló dokumentum! (Ezeket elegendő az első képzési alkalomig beszerezni.)

**ENGLISH**
EcoTrainee EU+ training series: Young, European, Green

The EcoTrainee EU+ program is a participatory series of educational, organizational and community development trainings.

We are primarily looking for young people between the ages of 18 and 26 who speak at least intermediate English, who are interested in European affairs but at the same time have a mindset that is close to sustainability and green politics.

More details and application (September 12, 2021) >>https://forms.gle/Vddn6gigZoBXNkHN9

The EcoTrainee EU+ program is a participatory series of educational, organizational and community development trainings.

We are primarily looking for young people between the ages of 18 and 26 who speak at least intermediate English, who are interested in European affairs but at the same time have a mindset that is close to sustainability and green politics.

Participants will take part in a 3-day training from October 8 to 10, 2021. Next session will be in January 2022 (a Saturday in Budapest) and finaly, a study trip to Brussels during the spring of 2022 – all for free!

Those who fill in the application form and receive a written confirmation after the application deadline are eligible.

In case of over-application, the applicants will be pre-screened, due to the number limit.We can provide place for the top 20 applicants.

PANDEMIC WARNING
Due to the particular circumstances during the COVID-19 pandemic, all activities could potentially be subjected to changes depending on the epidemiological data and any restrictive measures and guidelines at that time. Some parts of the programme involving travel may take place online.

Ismét lesz ÖkoTanoda EU+!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...