fbpx
10.4 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Egy ember meghalt és kutyája is elpusztult egy tanyatűzben Kecskemét határán

- Advertisement -

Huszonhárom tűzoltó hat járművel kezdte el oltani a tüzet Kecskemét külterületén, az alsócsalánosi városrészben, ahonnan csütörtök reggel háromnegyed nyolckor érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy ég egy ház – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Mint írják, a rövid időn belül a helyszínre érkező tűzoltók megkezdték a lángok megfékezését, de már addigra a kétszáztíz négyzetméteres tanyaépület egyik szobája és a teteje is teljes terjedelmében égett. A tüzet háromnegyed tízre sikerült megfékezni; a húsz négyzetméteres, lángokban állt szoba mennyezete beszakadt, a törmelék alatt egy holttestet találtak. A füsttel teli házban elpusztult egy kutya is.

A tűzoltók egy gázpalackot kivittek a tűzből, megakadályozva ezzel, hogy az felrobbanjon. A tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem vizsgálja, egyben ismételten felhívják a figyelmet: a hideg időben megemelkedik a lakástüzek száma, érdemes szinte mindenkinek füstérzékelőt vásárolnia, hogy elkerülhetők legyenek a tragédiák.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...