fbpx

FRISS HÍREK

Egyéni közlekedés elektromos rollerrel

- Advertisement -

Egyszerűen és olcsón.

Sokan szeretnék magukat egyre inkább függetleníteni a tömegközlekedéstől, és ehhez a biciklik mellé felzárkózva, éppen kapóra jött az elmúlt évek slágere, az elektromos roller. Hamar beette magát a köztudatba, hiszen gyors, praktikus és még szórakoztató is. Ez a népszerűség pedig nem csökken, még csak nem is stagnál, hanem folyamatosan nő, amit mi magunk is láthatunk, ha egy nagyobb városban alaposabban szétnézünk.

Nem gyerekjáték

Az értetlenség még mindig gyakori jelenség, ami az elektromos roller hihetetlen népszerűségével való első találkozást kíséri. De hiszen a roller egy gyerekjáték, miért száguldoznak vele felnőttek? Ez az előbbi felvetés több ponton is megbukik, kezdve azzal, hogy a roller kizárólag gyerekeknek való lenne. Az utóbbi néhány évben egyre több felnőtt hasított ezekkel az utakon, ami odáig vezetett, hogy ma már elektromos változatban is elérhető ez az egyébként meglehetősen praktikus közlekedési eszköz. 

Miért olyan népszerű?

Ennek több oka is van, de ha néhányat ki kell emelnünk, az alábbiakban felsoroltak mindenképpen hozzájárulnak. Az egyik szempont tehát az, hogy egy olyan megfizethető megoldást kínál a közlekedésre, aminek nem csak a beszerzési ára tartozik a megfizethető kategóriába, hanem a fenntartása is, kiegészítőnek pedig elég egy bukósisak mellé. Könnyen szállítható, kompakt eszköz, ami ha nem a város legforgalmasabb részén használjuk felelőtlenül, nem csak szórakoztató, még biztonságos is. Egyetemistáknak tökéletes a kampuszon való közlekedéshez, de mindenkinek ideális rövidebb távok megtételéhez a kevésbé zsúfolt utak mentén. Abban az esetben, ha az autónkat vagy a robogónkat váltjuk le ezzel az eszközzel, akkor a környezetet is sokkal kevésbé terheljük a közlekedésünkkel. Mindeközben ráadásul még jót is szórakozunk, az elektromos roller nem túl gyors, de kellően nagy sebességgel halad ahhoz, hogy izgalmas legyen. Egy olyan közlekedési eszközről van szó, ami hosszú élettartammal rendelkezik, és tehát összegezve: költséghatékony, kényelmes és praktikus, azaz maga a megtestesült tökéletes ajándék.

Hasonló cikkünk:  Javaslat született a könyvek árkedvezményének tilalmára, pár napot adtak csak egyeztetésre

(x)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...